Androstal Instalatii, Bucuresti - Reparatii instalatii sanitare, termice, electrice Afisari: 1597
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii sanitare (alimentare apa, canalizare) Vizitatori: 646
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
B-dul. 1 Mai, Nr. 27, sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0763600078 ; 0763600079
-------------------------
Web: Internet
  email: office@androstal.ro
  site: www.androstal.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Societatea Androstal Instalatii S.R.L are o experienta semnificativa in cadrul pietei de servicii, de aceea, in prezent furnizam servicii pentru un numar mare de clienti de pe piata romaneasca. Suntem o echipa profesionista, de aceea serviciile pe care le oferim acopera nu doar un singur domeniu, ci activam pe o piata mai larga de servicii. Astfel,  printre serviciile pe care le oferim ca echipa a companiei Androstal, se numara: executarea si asigurarea depanarii instalatiilor de scurgere si de presiune pentru constructii civile si industriale; executarea si depanarea instalatiilor sanitare, executarea contorizarilor individuale si instalatii de incalzire.

Cum lucram

Ne contactati, apoi facem o analiza atenta a lucrarii. Dupa ce veti constata ca oferta noastra are un raport calitate-pret optim, care va avantajeaza, incepem lucrul. Tarifele noastre sunt calculate in asa fel incat sa putem oferi un confort economic clientilor nostri, pe langa lucrarea executata la o calitate superioara.

Pentru a va asigura ca serviciile noastre sunt durabile si sigure, lucrarile pe care le efectuam in cadrul imobilelor dumneavoastra au o garantie de pana la 5 ani. Astfel, puteti apela cu incredere la compania noastra care se angajeaza sa isi asume raspunderea pentru orice lucru in neregula ce se contata dupa finalizarea lucrarii.

Performanta societatii

Calitatea serviciilor, aflate intr-un proces permanent de imbunatatire, e atestata de certificatele si acreditarile primite.

Daca vreti sa faceti comenzi, sau aveti nevoie de  sfaturi, asistenta in privinta serviciilor, produselor sau a materialelor pentru instalatii sanitare, ne puteti contacta la orice ora din zi sau din noapte. Deoarece punem nevoile clientilor pe primul loc, suntem disponibili pentru dumneavoastra non-stop. Pastreaza-ti imobilul in deplina siguranta!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video