Admi Construct, Giurgiu - Constructii civile si industriale Afisari: 1227
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Constructii industriale (executie) Vizitatori: 625
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Vladimirescu, Km 23, Bolentin - Deal, judetul Giurgiu
-------------------------
Phone: Telefon
  0722255631
-------------------------
Web: Internet
  email: office@admiconstruct.ro
  site: www.admiconstruct.ro

 
Despre Admi Construct  
Detalii  video  

Admi Construct SRL este o companie cu experienta, care asigura solutii complete pentru o gama larga de activitati in domeniul constructiilor civile si industriale, consultanta in domeniu, amenajari interioare, inchiriere/montare demontare schele.

Infiintata in anul 2001, societatea a reusit sa se dezvolte continuu, ajungand astazi o firma de constructii apreciata, intr-un domeniu in care calitatea si promptitudinea sunt atribute esentiale, deoarece raspunde cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai si este in masura sa gaseasca solutii personalizate de la proiectare pana la executia la cheie a obiectivelor.

Societatea se afla intr-un permanent proces de perfectionare, avand totodata grija ca personalul propriu sa fie foarte bine motivat si sa aiba un nivel ridicat al conduitei profesionale, al comportamentului, dezvoltand in acelasi timp relatii de colaborare corecte si trainice cu partenerii sai arhitecti, ingineri de structuri, designeri, furnizori si producatori de materiale de constructii.

Obiectivul de baza al companiei noastre este de a oferii servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului.

Societatea este certificata ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 pentru activitati de antepriza in constructii, constructii civile si industriale, structuri de rezistenta, finisaje interioare, fatade, placari ceramice, sape si tencuieli mecanizate etc, fiind preocupata de implementarea standardelelor internationale, specialistii in domeniu asigurand proiectarea si implementarea unui sistem de management al calitatii, mediului si al sanatatii si securitatii ocupationale in activitatea desfasurata.

Sistemul de management implementat ne permite sa avem o organizare interna eficienta, cu proceduri de lucru clar definite, rolul acestora fiind cresterea calitatii muncii noastre si implicit satisfacerea cerintelor beneficiarilor nostri.

Certificarea ISO 9001 reflecta implementarea de catre ADMI CONSTRUCT SRL a unui sistem de calitate recunoscut international si care este reprezentativ atat pentru calitatea produselor si serviciilor, cat si pentru managementului firmei.

 

Certificatul ISO 14001  implementarea corecta a standardului ISO 14001 confera clientilor nostri siguranta ca se pot increde in minimizarea activa a impactului asupra mediului, prin procesele, produsele si serviciile proprii si ii scuteste de dispute legale cu autoritatea de mediu.

 

Certificare OHSAS 18001 “Occupational Health and Safety Management Systems”, a fost conceputa pentru a ajuta societatea sa formuleze politici si obiective in sensul sanatatii si securitatii ocupationale.

Avantajele certificarii sunt ameliorarea certa a sistemului de management al sanatatii si securitatii ocupationale, imbunatatirea nivelului de control in privinta conformitatii cu legislatia in vigoare, prevenirea producerii de accidente si incidente, eficienta si reducerea costurilor, o mai buna imagine publica si obtinerea sigurantei pentru clientii si partenerii nostri.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video