ACSF Atletic - Fotbal Bucuresti Afisari: 159
Categorie: SPORT, AGREMENT, SPECTACOL >> Fotbal - cursuri de initiere Vizitatori: 81
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Otopeni, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0726777911
-------------------------
Web: Internet
  email: csf.atletic@gmail.com
  site: www.facebook.com/csatletic

 
Detalii activitate

Scoala de fotbal CS Atletic este o asociatie sportiva avand scopul principal initierea copiilor in acest frumos sport care este fotbalul.

Dorinta noastra este de a oferi copiilor placerea de a venii aproape de sport in primul rand si implicit la terenul de fotbal unde incercam sa le oferim conditii cat mai bune de pregatire fizica, tehnica si tactica, printr-o disciplina, organizare si atitudine foarte buna.

De la aparitia sa si pana in prezent, jocul de fotbal a parcurs o lunga perioada de dezvoltare si progres, fapt ce a dus la cresterea unui spirit competitiv de inalta clasa, cu tendinte puternice de afirmare si in ierarhia vietii sociale, acesta fiind si unul dintre motivele noastre de a pregati copii pentru integrare usoara in colectiv si societate prin sport.

Galerie foto
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10] [Image #11] [Image #12] [Image #13] [Image #14] [Image #15] [Image #16] [Image #17] [Image #18] [Image #19] [Image #20] [Image #21]
 
Cresterea copiilor  |  Fotbal cursuri initiere  |  Initiere fotbal copii  |  Scoala de fotbal copii  |  Scoala fotbal  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.