Ungureanu Trans - Constructii civile, industriale, edilitare, Iasi Afisari: 1063
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Constructii civile (executie) Vizitatori: 668
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Pacurari, Nr.73-75, Iasi, judetul Iasi
-------------------------
Phone: Telefon
  0756122667; 0235361803
-------------------------
Web: Internet
  email: office@ungureanutrans.ro
  site: www.ungureanutrans.ro

 
Despre Ungureanu Trans  
Detalii  video  

UNGUREANU TRANS se numara printre primele societati infiintate, cu capital privat roman, specalizate in domeniul transportului rutier de marfuri, intern si international.

Dezvoltandu-ne constant din 2007, implicati in zeci de proiecte finalizate cu succes, raspundem cu profesionalism si promptitudine la cele mai diversificate cerinte ale clientilor, respectand obligatiile pe care ni le-am asumat prin contractele incheiate.

Cu o experienta vasta si pe piata constructiilor, UNGUREANU TRANS SRL furnizeaza servicii complete in domeniul constructiilor civile si industriale (structuri de rezistenta, acoperisuri si mansarde, amenajari interioare, amenajari exterioare, amenajari curti), constructiilor de drumuri si poduri si constructiilor hidro-edilitare. Astfel, evolutia ascendenta a societatii si volumul diversificat de activitate a determinat structurarea activitatii pe 6 divizii de lucru.

 

Societatea este certificata ISO 9001:2015 si ISO 14001:2015 pentru urmatoarele domenii: Lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor, Lucrari de constructii rezidentiale si nerezidentiale, Lucrari de constructii s proiectelor utilitare pentru fluide,  fiind preocupata de implementarea standardelelor internationale, specialistii in domeniu asigurand proiectarea si implementarea unui sistem de management al calitatii si al mediului in activitatea desfasurata.

Sistemul de management implementat ne permite sa avem o organizare interna eficienta si eficace, cu proceduri de lucru bine definite, rolul acestora fiind cresterea calitatii muncii noastre si satisfacerea celor mai inalte cerinte ale beneficiarilor nostri.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video