Rosetti Dent- clinica stomatologica - Bucuresti Afisari: 303
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Stomatologie si tehnica dentara Vizitatori: 157
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Comana , nr. 3A, Sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0740044228
-------------------------
Web: Internet
  email: rosettident@gmail.com
  site: www.rosettident.ro

 
Implantologia  
Detalii  video  

Implantologia și Protetica Digitală oferă, în viziunea noastră, șansa unei colaborări de excepție (cum ar fi și firesc) între tehnicieni dentari, proteticieni și chirurgi, în beneficiul pacientului. Cunoscând exact poziția implantelor înainte ca ele să fie inserate, posibilitatea ca acestea să fie ajustate în funcție de particularitățile pacientului, este un avantaj enorm atât pentru tehnicieni cât și pentru proteticieni. Plecând de la o machetă a dinților definitivi, se parcurg etapele procesului de reabilitare în sens invers, ultimul pas al planificării fiind inserarea virtuală a implantelor în funcție de cerințele proteticianului.

IMPLANT PILOT – 2INGIS

Din dorința de a oferi pacienților noștri o experiență plăcută și confortabilă în ceea ce privește implanturile dentare, clinica Dentarium are oportunitatea de a introduce o tehnică unică în România, și anume, IMPLANT PILOT – 2INGIS

 

Ce este Implant Pilot?

IMPLANT PILOT – 2INGIS este cel mai nou si revoluționar sistem dezvoltat pentru a spori precizia plasării implantului. Este o tehnică minim-invazivă, având ca scop reducerea disconfortului pacientului.

Cu ajutorul tehnologiei digitale moderne, plasarea implantului se planifică și se vizualizează înainte de procedura reală. Ghidarea computerizată controlează poziția frezelor de osseodensificare DENSAH-VERSAH, asigurând plasarea corectă a implantului fără a mai fi necesară incizia largă a gingiei până la os și astfel, contribuind la creșterea stabilității implantului. Aceste ghidajele sunt unice pentru fiecare pacient, fiind printate 3D dintr-un aliaj Chrom-Cobalt integral, ceea ce oferă pe lângă rigiditate, precizie și avantajul sterilizării în autoclav al structurii înaintea intervenției chirurgicale.

Sistemul Implant Pilot – 2INGIS oferă posibilitatea plasării implanturilor și atașării lucrărilor protetice în aceeași etapă.

Spre deosebire de tratamentul implantului convențional, care presupune incizii la nivelul gingiilor, tehnica Implant Pilot – 2INGIS reduce leziunile la nivelul teșutului moale, astfel ne mai fiind nevoie de suturi și prezentând un risc mai mic de sângerare, iar recuperarea postoperatorie a pacientului fiind mult mai rapidă.

Durata de “viață” a implanturilor, prin această metodă ‘Pilot’, este mai îndelungată, totul depinzând de modul în care lucrările dentare sunt îngrijite. Lucrările protetice care se sprijină pe implanturi pot necesita, în timp, înlocuirea lor.

 

Beneficiile Implant Pilot:

  • Chirurgie minim-invazivă
  • Disconfort postoperator redus
  • Fără suturi
  • Timp redus al intervenției chirurgicale
  • Creșterea preciziei
 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video