|
| | | Cursuri de alimentatie si comert | | | Detalii | | | | Ospatar: - Comunicare si numeratie
- Utilizarea calculatorului si prelucrarea informatiei
- Comunicare in limba straina
- Asigurarea calitatii
- Dezvoltarea personala
- Igiena si securitatea muncii
- Lucrul in echipa
- Organizarea activitatii unitatilor de alimentatie si turism
- Promovarea produselor si serviciilor
- Psihologia consumatorului
- Evidenta operativa
- Servirea preparatelor
- Servirea bauturilor
- Alcatuirea meniurilor
- Compotamentul profesional
Barman: - Preluarea comenzilor clientilor
- Servirea clientilor la bar
- Curatarea si depozitarea obiectelor de inventar
- Pregatirea bauturilor de bar
- Pregatirea tonomatelor de bar
- Gestionarea stocurilor de bauturi si materiale necesare
- Incasarea contravalorii serviciilor oferite
Lucrator in alimentatie: - Dezvoltarea persoanala
- Igiena si securitatea muncii
- Lucrul in echipa
- Organizarea locului de munca
- Rezolvarea de probleme
- Satisfacerea cerintelor clientilor
- Potentialul turistic
- Baza tehnico materiala in turism si alimentatie publica
- Comportament profesional
- Calcule economice specifice serviciilor
- Ergonomie in unitatile hoteliere de turism si alimentatie publica
- Calitatea produselor si serviciilor in unitatile de alimentatie publica
- Pregatirea salii de servire
- Servirea in unitati de alimentatie
Cofetar patiser: - Comunicatie si numeratie
- Asigurarea calitatii
- Igiena si securitatea muncii
- Lucrul in echipa
- Dezvoltare personala
- Organizarea activitatii unitatilor de alimentatie si turism
- Promovarea produselor si serviciilor
- Psihologia cumparatorului
- Evidenta operativa
- Realizarea produselor de cofertarie
- Realizarea esteticii produselor de cofetarie
- Expunerea si comercializarea produselor de cofetarie
- Realizarea produselor de patiserie
- Realizarea esteticii produselor de patiserie
- Expunearea si comercializarea produselor de patiserie
Bucatar: - Comunicare la locul de munca
- Desfasurarea muncii in echipa
- Aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca
- Asigurarea conditiilor igienico-sanitare
- Organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatii sectiei
- Prevenirea poluarii mediului
- Intocmirea documentelor specifice
- Pregatirea antreurilor calde si reci
- Pregatirea fripturilor
- Pregatirea gustarilor calde si reci
- Pregatirea mancarurilor din carne
- Pregatirea mancarurilor din legume, orez, oua, paste fainoase
- Pregatirea preparatelor lichide
- Pregatirea dulciurilor (deserturilor) si a fondurilor glace
- Prepararea mancarurilor din peste si fructe de mare
- Realizarea actiunilor de supervizare si control
- Realizarea aluaturilor de baza
- Realizarea salatelor
- Realizarea sosurilor
| | | | | | | | |
|
|