Five Instal Mentenanta Iasi - Revizii tehnice periodice instalatii gaze Afisari: 159
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii gaze Vizitatori: 64
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Soficu, nr. 9, Iasi, judetul Iasi
-------------------------
Phone: Telefon
  0754225225; 0232258777
-------------------------
Web: Internet
  email: office@gazpromex.ro
  site: www.fiveinstal.ro

 
Verificari si revizii gaze  
Detalii  video  

Verificarea si revizia instalatiilor de gaze trebuie sa reprezinte o prioritate pt dv. intrucat din experienta acumulata s-au constatat foarte multe defectiuni sau neconformitati fata de reglementarile legale in domeniu (de exemplu existenta unui furtun de butelie sau a unui racord de apa in locul racordului flexibil omologat pentru instalatiile de gaze). Aceste abateri de la normele legale pot avea consecinte grave asupra integritatii imobilelor si/sau asupra vietilor omenesti. Recomandam efectuarea acestor operatiuni la termenele scadente, precum si de fiecare data cand considerati ca instalatia de gaze trebuie verificata.

Consumatorii finali sunt obligati sa efectueze verificarile tehnice la fiecare doi ani si reviziile tehnice la fiecare 10 ani, conform prevederilor legale, pentru a asigura buna functionare a instalatiilor si siguranta in utilizare.

PASI DE URMAT PENTRU PERSOANE FIZICE

  • Programare telefonica la 0232 258 777 / 0754 225 225 sau pe e-mail office@gazpromex.ro
  • Efectuarea verificarii propriu-zise prin operatiunile specificate in normativul de gaze
  • Se intocmeste documentatia de verificare/revizie
  • Se depune documentatia necesara la Delgaz Grid S.A. si se inregistreaza
  •  

    Pentru a avea siguranta bunei functionari a instalatiei de gaze va recomandam efectuarea in termen a verificarilor/reviziilor periodice. Aceasta este o masura de siguranta pentru dv. Recomandam montarea sistemelor de preventie impotriva scurgerilor de gaze. Aceste sisteme sunt formate dintr-un senzor care semnaleaza scaparile de gaze si o electrovalva care, la emiterea semnalului de catre senzor, sisteaza automat furnizarea gazelor pe instalatie. Astfel se reduce cu 100% riscul producerii unui eveniment neplacut iar familia si casa dvs. vor fi in siguranta. Acest sistem se pliaza si pentru cazul in care locuinta nu este utilizata pe o perioada mai lunga de timp.

     
    Galerie foto (1)
    [Image #1]
    Prezentare video