Montare,deblocare si reparare usi Bucuresti / Deblocam-Usi.ro Afisari: 198
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Incuietori, broaste, yale Vizitatori: 74
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bulevardul Unirii, Nr,1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0760135135
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.deblocam-usi.ro

 
Deblocare usi  
Detalii  video

Blocarea unei usi, reprezinta in cele mai multe cazuri o situatie de urgenta, care necesita o interventie profesionala. Pentru eliminarea stresului cauzat de o astfel de situatie, precum si pentru limitarea eventualelor pagube, societatea noastra ofera serviciul de deblocare usi in regim de urgenta, 24 ore pe zi, 7 zile din 7.Deblocarea se va efectua fara a se deteriora in nici un fel usa, in cel mai nefericit caz fiind necesara inlocuirea cilindrului (butucului) incuietorii.Solicitantii vor trebui sa faca dovada legala a detinerii spatiului.

Oferim de asemenea servicii de reparatie/inlocuire de broaste, yale, balamale, multiplicari chei, solutii integrate de securitate.

Tehnicienii nostri intervin pentru deblocarea usilor metalice folosind scule specifice si fara deterioarea usilor. In cazul in care deblocarea necesita inlocuirea butucului, aceasta operatiune va fi facuta in cadrul aceleiasi vizite fara costuri suplimentare.Lacatusii nostri sunt angajati permanenti ai firmei noastre putandu-va garanta astfel ca lucrarea va fi de calitate si se va executa in deplina siguranta.Tehnicienii nostri sunt specializati va pot ajuta pentru urmatoarele tipuri de lucrari:o Deblocarea usilor metalice sau de termopano Deblocarea usilor cu butuc cu chei cu amprenta sau clasiceo Deblocarea usilor ce se deschid cu chei tip flutureo Deblocarea usilor de interioro Deblocarea ferestrelor de termopanLacatusul nostru se va ocupa, odata cu deblocarea usilor, si de inlocuirea butucului daca este cazul sau modificarea broastelor pentru a folosi in continuare alte chei.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video