PeFoc.ro, Sibiu - Cosuri de fum inox Afisari: 219
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Acoperisuri (montare, comercializare) Vizitatori: 103
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Surii Mici, , Sibiu, judetul Sibiu
-------------------------
Phone: Telefon
  0769070264; 0737364633; 0748226454
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@pefoc.ro; marketing@pefoc.ro
  site: www.pefoc.ro

 
Cosuri de fum inox Schiedel ICS  
Detalii  video  

Cos de fum inox Schiedel ICS performant, cu design modern si o  tehnica profesionala de evacuare. Disponibil intr-o gama larga de diametre interioare, acesta ofera avantajul unei functionari in siguranta si este pretabil pentru orice tip de combustibil. In plus, are o greutate redusa, se monteaza rapid si are garantie 10 ani.

 

Cosul de fum Schiedel ICS ofera un nivel ridicat de performanta in domeniul larg de aplicabilitate si eficienta maxima in functionare. Acesta nu reprezinta doar un element de constructie stralucitor, ci si o imbinare armonioasa intre designul modern si tehnica de evacuare.

Sistemul ICS este folosit pentru evacuarea gazelor de ardere provenite din generatoare de caldura (cu orice fel de combustibil). Este fabricat din otel inoxidabil de calitate inalta si este certificat pentru temperatura de 450°C (pentru sistemul ICS 25) sau 600°C (pentru ICS 50). La imbinarile componentelor sunt prevazute garnituri de etansare pentru o impermeabilitate la gazele de ardere si umiditatea din cosul de fum. Se folosesc coliere de imbinare pentru legaturi stabile, iar pentru a impiedica formarea puntilor termice, imbinarile sunt termoizolate.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video