Interventii deblocari usi Bucuresti si Ilfov / DeblocareUsi.com Afisari: 199
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Incuietori, broaste, yale Vizitatori: 97
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Primaverii, nr. 15,Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0736944582; 0748664877
-------------------------
Web: Internet
  email: office@deblocareusi.com
  site: www.deblocareusi.com

 
Deblocari Usi Preturi  
Detalii  video  

Executam servicii deblocari usi la preturi ieftine. Toate serviciile executate de catre firma noastra beneficiaza de testate si garantie. Avem o vasta experienta in toate activitatile legate de usi de la deblocari, reparatii usi si pana la montajul usilor. Preturile operatiunilor executate depind foarte mult de complexitatea sistemelor de inchidere a usilor si de durata intervetiei.

      Pentru o estimare detaliata a pretului si duratei unei deblocari de usi va rugam se ne contactati telefonic. Furinizam la cele mai mici preturi si toate piesele care intra in componenta usilor: yale usi, broaste usi, cilindri, butuci, balamale usi, silduri, antifurturi usi, etc.

      Deblocam, reparam sau furnizam contra cost orice sistem de inchidere, de la cele mai ieftine chinezesti pana la cele mai scumpe si complexe: Mottura, Cisa, Abus, Fiam, Mul-T_Lock, etc.

    Pentru a afla pretul pentru repararea sau instalarea tuturor tipurilor de lacate, incuietori, cilindri, manere va rugam sa apelati la numarul de telefon.

      Pretul va fi comunicat telefonic in functie de tipul sistemuli de inchidere si de ora si durata interventiei. Firma noastra practica cele mai mici preturi pentru deblocarile de usi indiferent de ora sesizarii sau zona Bucurestiului. Atat pretul manoperei practicat de firma noastra cat si cel am pieselor de schimb, sunt cele mai ieftine raport calitate pret. Lacatusii nostri au o vechime foarte mare in domeniu iar dotarea masinilor de interventie este copleta si complexa, cu aparatura de ultima generatie pentru a face fata tuturor cerintelor si a repedia rapid toate problemele intalnite.

      Pretul se va stabili in functie de regimul de lucru ales: de urgenta sau cu o programare anterioara. Difera foarte mult in functie de tipul de usa pe care il detineti: usa metalica, usa termopan, usa exterior sau usa exterior.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video