Criss Instal Solutions, Bucuresti - Reparatii sanitare, termice, electrice Afisari: 174
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii sanitare (alimentare apa, canalizare) Vizitatori: 74
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. DC 134 Nr. 03, , Padureni, judetul Giurgiu
-------------------------
Phone: Telefon
  0725366887; 0764486043
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@crissinstalsolutions.ro
  site: www.crissinstalsolutions.ro

 
Instalatii Electrice  
Detalii  video  

Criss Instal Solutions este o firma de instalatii electrice, sanitare si termice care executa o gama variata de lucrari de instalatii in constructii pentru dezvoltatori imobiliari, asociatii de proprietari, persoane juridice si fizice. Este prezenta in Bucuresti, Ilfov si judetul Giurgiu.

Lista completa de servicii de instalatii electrice pe care le presteaza clientilor este:

  Realizare instalatii electrice complete, interior si exterior ( pentru orice tip de cladire); Realizare instalatii electrice pentru blocuri noi, apartamente, case, vile, duplex-uri, hale industriale etc; Realizare instalatii electrice garsoniere, apartamente cu 1, 2, 3 sau 4 camere; Realizare instalatii electrice de subsol 220v la blocuri vechi pentru Asociatii de Proprietari; Montare lampi de interior, intrerupatoare si prize electrice, prize de impamantare; Montare tablou electric de apartament sau inlocuire tablou electric; Montare corpuri de iluminat interioare si exterioare; Montare sisteme de lumini cu senzori ( pentru locuinte individuale, scari de bloc etc.) Montare camere de luat vederi; Reparare defectiuni la instalatiile electrice.

Ai nevoie de  o firma de instalatii electrice in Bucuresti, Ilfov sau Giurgiu? Suna la 0725366887 sau solicita o oferta de pret prin butonul de mai jos.

 

Contacteaza-ne

Construiesti blocuri, vile, duplex-uri sau hale industriale?

De asemenea, daca esti constructor si ai nevoie de o firma care sa iti execute partea de instalatii din apartamentele, vilele, duplex-urile sau halele pe care le construiesti, Criss Instal Solutions te poate ajuta si vine cu o expertiza bogata in acest domeniu.

Astfel, electricienii nostri iti oferta consultanta la 0725366887 in vederea identificării celor mai potrivite solutii pentru lucrarea ta, privind proiectarea si executarea instalatiilor electrice, precum si in intocmirea devizului de lucrare cu materialele necesare. 

Ce oferim?

Constatarea si evaluarea lucrarii sunt Gratuite. Toate lucrarile pe care le executam sunt in conditii depline de siguranta, cu garantie de 24 de luni oferita fiecarui client.

Esti persoana fizica? Atunci retine:

Instalatiile electrice reprezinta partea “delicata” atunci cand vine vorba de potentiale defectiuni ce pot aparea in locuintele noastre pentru ca nu oricine este autorizat sa execute lucrari asupra acestora si de aceea este important ca de fiecare data sa se apeleze la o firma de specialitate.

Recomandam sa apelezi la o firma capabila si specializata care sa realizeze lucrarile necesare de instalatii electrice, fie ca e vorba de realizarea unor instalatii noi sau de repararea defectiunilor la cele existente,  pentru a evita si asigura riscurile si  pentru a obtine cele mai competitive preturi.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video