Criss Instal Solutions, Bucuresti - Reparatii sanitare, termice, electrice Afisari: 174
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii sanitare (alimentare apa, canalizare) Vizitatori: 74
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. DC 134 Nr. 03, , Padureni, judetul Giurgiu
-------------------------
Phone: Telefon
  0725366887; 0764486043
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@crissinstalsolutions.ro
  site: www.crissinstalsolutions.ro

 
Drenaje si Fose Septice  
Detalii  video  

Criss Instal Solutions este o firma de instalatii sanitare, termice si electrice care executa o gama variata de lucrari de instalatii in constructii pentru dezvoltatori imobiliari, asociatii de proprietari, persoane juridice si fizice. Suntem prezenti in Bucuresti si in zona Ilfov.

Realizeaza sisteme de canalizari si scurgeri de drenaj pentru orice tip de cladire, de la vile si pana la spatii civile, comerciale si industriale.

Servicii personalizate pentru montaj fose septice:

 Montaj fosa septica si ecologica (diverse marimi si tipuri); Excavarea gropii mecanizat sau manual pentru fosa septica si santurile de drenaj; Legatura cu teava de evacuare din locuinta sau cladire; Asezarea fosei pe patul de nisip, umplerea cu apa si mufarea fosei septice; Conectarea tevii pentru evacuarea biogazului; Realizarea stratului de pietris drenant; Asezarea materialului geotextil; Montajul si conectarea tubulaturii; Bioactivatori – activarea culturilor de bacterii; Punerea in functiune a fosei si probele finale.

Aveti nevoie de o firma de instalatii de drenaje si montaj fose septice in Bucuresti sau Ilfov? Noi, echipa Criss Instal Solutions va stam la dispozitie pentru a va oferi servicii calitative si eficiente in materie de proiectare, montaj si punere in functiune a instalatiilor de canalizare, fose spetice, ecolgie si drenaje.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video