Catalux Construct, Bucuresti - Montaj acoperisuri Afisari: 296
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Acoperisuri (montare, comercializare) Vizitatori: 157
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Dristorului,, Nr. 114B, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0760051683; 0775338661
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@montaj-acoperisuri.ro
  site: www.montaj-acoperisuri.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Societatea noastra s-a axat si pe comercializarea produselor profesionale pentru acoperisuri din tigla metalica, tigla ceramica si tabla. Mentinand standardul inalt de calitate, am beneficiat mereu de recomandarea clientilor satisfacuti, astfel largindu-se portofoliul clientilor din recomandari.

Materialele folosite de noi sunt de cea mai buna calitate. Oferim posibilitatea clientului de a-si alege singur materialele. Tot timpul vom incerca sa oferim servicii de consultanta si apoi de vanzare. Ne dorim ca si clientul nostru sa faca cea mai buna alegere si de aceea vrem sa punem la dispozitie cele mai bune sfaturi din domeniul nostru.

 

Suntem onesti, deschisi si intotdeauna facem lucrurile asa cum trebuie. Ramanem deschisi la schimbare si o adoptam intr-un mod care incurajeaza colaborarea si capacitatea de adaptare.Ne place ceea ce facem si suntem dornici sa ne ajutam clientii sa reuseasca. Suntem o sursa de inspiratie pentru ceilalti.

In relatia cu clientii, avem in vedere simplitatea si confortul. Suntem foarte atenti la modul in care ne executam sarcinile. Incercam in mod constant sa reducem complexitatea si sa simplificam lucrurile.

Lucram eficient si nu irosim resurse!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video