Far Infra - Incalzire electrica in pardoseala cu radiatii infrarosii, Arad Afisari: 250
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii incalzire (centrale, boilere) Vizitatori: 71
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada 3, Nr 99, Turnu, judetul Arad
-------------------------
Phone: Telefon
  0749196939; 0752188244
-------------------------
Web: Internet
  email: farinfra@gmail.com
  site: www.farinfra.ro

 
Filmul de incalzire HOT-Film  
Detalii  video  

HOT-Film produs de catre Korea Heating Co., Ltd. este un material (film) de încalzire revolutionar, ideal pentru sisteme de încalzire cu radiatii infrarosii în pardoseala, tavan sau pereti.

Elementul de încalzire (conductorul electric) este CARBONUL care împreuna cu o pasta de argint sunt imprimate pe film PET cu rol de izolatie si material ignifug, care urmeaza sa fie combinat cu Laminex Film dupa ce este adaugat un electrod de folie din cupru.

Carbonul emite caldura, razele infrarosii si multi anioni, prin utilizarea efectului de rezistenta electrica. Filmul de încalzire Hot-Film, bazat pe caldura radianta în infrarosu îndepartat, ofera un efect de încalzire pe timp mai îndelungat decât alte sisteme de încalzire.

Radiatiile infrarosii îndepartate si anioni sunt cunoscute pentru efectul de a suprima eficient mirosurile si cresterea germenilor precum si de a stimula metabolismul organismului uman, ca sa nu mai mentionam faptul ca ofera un mediu mai sanatos în încapere.Materia prima din care este conceput filmul de încalzire Hot-Film

Izolatia / ignifugata PET Film:PET este prescurtarea de la polietilena tereftalat, o categorie de materiale termoplastice. Aceasta este usoara, nu are gust sau miros si este utilizata pe scara larga în articole de uz casnic, jucarii, izolatori electrici, radio si TV si materiale pentru ambalare.Pentru filmul de încalzire Hot-Film, PET îndeplineste VTM-2 cerinta standard de izolare / UL ignifuga.Ea are o culoare ca cea a laptelui si este folosita pentru materiale electrice si electronice.

Pasta carbon:Este o pulbere fina neagra, în care carbonul este elementul principal. Acesta are o dimensiune a particulelor este de 1~500 microni si este folosit pentru producerea diferitelor vopsele negre (pigmenti), cauciucuri sau cerneluri tipografice.Pentru elementul de încalzire din carbon (sectiunea încalzire din film), cantitatea de caldura ce poate fi emisa este controlabila prin ajustarea valorii rezistentei sale electrice, rezistenta bazata pe raportul de amestec dintre carbon si grafit.

Pasta de argint:Este folosita pentru o conductivitate crescuta si pentru a minimiza scânteile electrice provocate de un contact direct între folia de cupru si sectiunea din carbon de încalzire.

Laminex Film:Filmul Laminex care este folosit în fabricarea filmului de încalzire Hot-Film, are o mare putere de lipire, este rezistent la caldura si are proprietatea de a fi usor de prelucrat.În special, substanta sa adeziva este folosita la EVA (sub-podea) sau SEE (pentru sauna).

Descrierea filmului de încalzire Hot-Film si specificatiile producatorului:

Este prezentat în continuare (în format video) descrierea foliei termice Hot-Film si specificatiile producatorului Korea Heating Co., Ltd.

Superioritatea si avantajele sistemului de încalzire cu folie termica HOT-Film:1) Un sistem de încalzire usor de instalat si economic:În stare sa reduca cheltuielile de instalare din cauza unui proces easy-to-construction/installation în sensul reducerii timpilor de constructie.

Este capabil de a avea un efect de încalzire rapida, datorita unei structuri paralele a elementului de încalzire si datorita utilizarii energiei electrice.

Datorita posibilitatii de a i se atasa un Sistem de Control Central, încalzirea se poate face si numai partial, ducând la economisirea cheltuielilor inutile de încalzire.

Sistemul ofera deasemenea, un spatiu de locuit mai larg, prin eliminarea necesitatii existentei unui spatiu destinat pentru boiler sau cazan cu apa calda.

 2) Un sistem de încalzire ecologic si sanatos:Elementul de încalzire este realizat din carbon, cum ar fi carbune activ, care emite mai putine emisii electronice.

Radiatiile infrarosii îndepartate si anionii care se genereaza, suprima mirosurile neplacute si împiedica cresterea germenilor.

Deoarece nu se foloseste flacara deschisa, se genereaza mai putin zgomot, praf, si monoxid de carbon.Este perfect pentru zonele cu copii, vârstnici si bolnavi.

 3) Un sistem care reduce costurile de încalzire si întretinere:Costuri cu 30% mai scazute decât încalzirea electrica clasica si peste 50% mai putin din costul încalzirii cu cazan de ulei.

Având o structura si un design simplu, sistemul de încalzire bazat pe filmul de încalzire Hot-Film, presupune riscuri mai mici în sensul aparitilor unor greseli de fabricatie precum si costurile de întretinere mai mici.

În cazul remodelarii casei, toata instalatia este usor de mutat si relocat.

Caracteristicile tehnice si specificatiile filmului de încalzire Hot-Film:

  • Este capabil de a mentine o valoare a rezistentei electrice stabila, datorita tehnologiei de imprimare folosind particule de carbon de regularitate si densitate mare.
  • Tehnologia dezvoltata si echipamente de imprimare high-tech, permit o portiune de imprimare uniforma.
  • Elaborarea unui echipament special de laminare pentru productia filmului de încalzire Hot-Film.
  • Se utilizeaza un film de înalta clasa izolator si ignifug.
  • Tehnologia de prevenire a scânteilor dintre partea de imprimare cu carbon si barele speciale de argint.
  • Prevenirea aparitiei de scântei prin ajustarea ariei sectiunii din partea de imprimare cu carbon.
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video