BETTER Afisari: 179
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Bioterapie Vizitatori: 70
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Iasi, judetul Iasi
-------------------------
Phone: Telefon
  0232227563; 0332819527; 0741591769
-------------------------
Web: Internet
  email: bioenergoterapia@yahoo.com; comenzibio@bioenergoterapia.ro
  site: www.bioenergoterapia.ro

 
Fito Antialcool & Antitabac Pret: 75,00 RON 1 Flacon
Detalii  

Alcoolul ocupă un procent însemnat a cauzelor accidentelor de circulaţie.

Aceste etape succesive, luate din manualul de „Diagnostic şi statistică” al Asociaţiei psihiatrilor americani, au stat la baza cercetărilor care au dus la stabilirea formulei finale, din cele 14 plante ale produsului FITO-ANTIALCOOL-ANTITABAC FORTE), acţionând efectiv pe indiferenţa faţă de consumul de alcool şi tutun, fără a avea efecte secundare în cazul în care pacientul va bea în timpul tratamentului, neştiind că soţia, de cele mai multe ori, sau părinţii, prietenii sau colegii, în alte cazuri, îl ajută să redevină OM.

În străinătate, prin pagina www.bioenergoterapia.ro, asociaţiile AA (Alcoolicii Anonimi) au aflat de existenţa produsului naturist 100% FITO-ANTIALCOOL FORTE şi l-au solicitat. Efectele au fost încă o dată confirmate, apreciindu-se complexitatea regenerărilor somatice şi psiho-somatice petrecute într-un timp atât de scurt.

Spre deosebire de majoritatea cazurilor de la noi din ţară, în care alcoolicii neagă dependenţa şi cantităţile consumate de alcool, ne-admiţând efectele nocive ale consumului de alcool asupra comportamentului lor, în străinătate ei acceptă colaborarea cu psihologii (nu cu psihiatrii ca la noi, care au ingrata sarcină de a obţine o aversiune faţă de consumul de alcool).

Sub pretextul jenei, a fricii sau a ruşinii, considerând în mod greşit că ar fi o problemă ereditară sau că nu mai este nimic de făcut, multe femei agresate fizic sau/şi moral de un soţ alcoolic îşi ascund cearcănele. Poate nu întâmplător cuvântul “alcool” provine din limba arabă, derivând din “Alkohla”, sulfatul de antimoniu negru utilizat de cadânele haremului pentru vopsirea genelor şi sprâncenelor. Este o problemă socială care ne priveşte pe noi toţi. Indiferenţa faţă de astfel de cazuri ne face complici la crima socială, familială, morală, care se petrece sub ochii noştri.

Din cazuistica numeroasă, sub rezerva anonimatului, am primit numeroase semnale de mulţumire şi solicitarea de a mai administra preventiv câte o doză pe an, pentru a nu se mai repeta coşmarul prin care au trecut. Acestora le oferim gratuit această doză, iar persoanelor defavorizate, care nu-şi permit să suporte 50% în plus faţă de preţul de producţie, cu cât se distribuie în farmaciile din ţară, le oferim posibilitatea de a-l comanda direct la preţul de producător, sunând la Dispeceratul AA.

Acestea au fost considerentele care au dus la stabilirea concentraţiei maxime a produsului FITO-ANTIALCOOL-ANTITABAC FORTE de a nu se percepe o schimbare a gustului ceaiului, a mâncării sau chiar a dozei zilnice de alcool băută acasă. Se poate deci face tratamentul fără ştirea celui în cauză. În rarele cazuri în care persoana în cauză acceptă tratamentul, o felicităm şi-i acordăm şi un flacon gratuit. Este suficient să sune la dispeceratul AA 0232.227.563.

 

Ingrediente Fito Antialcool & Antitabac: solvent de extracție: alcool etilic 96 gr. – 50%; apa purificată prin distilare – 35% – (79,5%); amestec de plante:– 1,5%; rădăcini de angelica (Angelica archangelica) – 1,5%; rădăcini de ashwagandha (Withania somnifera) – 1,5%; extras hidroalcoolic de ardei iute (Capsicum annuum); Brusture (Arctium lappa);muguri de brad (Abies alba); Catina-alba (Hippophae rhamnoides); rădăcini de cicoare (Cichorium intybus) – 1,5%; părți aeriene de cimbrișor (Thymus serpyllum) – 1,5%;  Busuiocul cerbilor (Mhenta pulegium); părți aeriene de cimbru-de-munte (Satureja montana) – 1,5%; fructe de coriandru (Coriandrum sativum) – 1,5%; părți aeriene de crețușcă (Filipendula ulmaria) – 1,5%; scoarță de crușin (Rhamnus frangula) – 1,5%; fructe de fenicul (Foeniculum vulgare) – 1,5%; frunze de frasin (Fraxinus excelsior) ; 1,5%; rizomi de ghimbir (Zingiber officinale) ; 1,5%; rădăcini de ginseng (Panax ginseng) – 1,5%; părți aeriene de iarba-de-lămâie (Cymbopogon citratus)– 1,5%; flori de lavandă (Lavandula angustifolia) – 1,5%; rădăcini de lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) –1,5%; părți aeriene de lucernă (Medicago sativa) – 1,5%; flori de lumânărică (Verbascum phlomoides) – 1,5%; fructe de măceș (Rosa canina) – 1,5%; frunze de măghiran (Majorana hortensis) – 1,5%;– 1,5%; frunze de mesteacăn (Betula pendula) – 1,5%; rădăcini de obligeană (Acorus calamus) – 1,5%; fibre din ovăz (Avena sativa) – 1,5%; frunze de păpădie (Taraxacum officinale) – 1,5%; frunze de pătlagină (Plantago lanceolata) – 1,5%; frunze de pelin (Artemisia absinthus ); muguri de pin (Pinus sylvestris) – 1,5% – 1,5%; rizomi de pir (Agropyron repens) – 1,5%; părți aeriene de plămânărică (Pulmonaria officinalis) – 1,5%; frunze de rozmarin (Rosmarinus officinalis) – 1,5%; flori de salcâm (Robinia pseudoacacia) – 1,5%; Salcie (Salix alba); frunze de salvie (Salvia officinalis) –flori de soc (Sambucus nigra) – 1,5%; spirulină (Spirulina platensis) – 1,5%; scoarță de stejar (Quercus robur) – 1,5%;  de Sunătoare (Hypericum perforatum); părți aeriene de șovârf (Origanum vulgare) – 1,5%; părți aeriene de tarhon (Artemisia dracunculus) – 1,5%; flori de tei (Tilia cordata) –  flori de trifoi-roșu (Trifolium pratense) – 1,5%; părți aeriene de troscot (Polygonum aviculare) – 1,5%; pedicuța (Lycopodium clavatum; rădăcini de vulturică (Hieracium pilosella) – 1,5%; – 0,35%; – 0,35%; fructe de anason-stelat (Illicium verum) – 0,7%; extract hidroalcoolic 10:1, pe suport de maltodextrină 10% din rădăcini de astragalus (Astragalus membranaceus) – 0,7%;– 0,7%; extract hidroglicoalcoolic pe suport de maltodextrină 10%, conținând minim 4% polifenoli, din părți aeriene de echinacea (Echinacea purpurea) – 0,7%; extract hidroglicoalcoolic, cu minim 3% alcaloizi, din rădăcini de gheara-mâței (Uncaria tomentosa) – 0,7%; fructe de ienupăr (Juniperus communis) – 0,7%; extract hidroalcoolic kudzu (Pueraria lobata).

Despre ultimul produs, pueraria lobata  (kudzu). Cunoscuta si sub alte denumiri, precum Ko Fen, Ko Pu, Kung Pu, Kuzu sau Pueraria lobata, aceasta planta cataratoare este originara din Japonia și a fost importata și cultivata in intreaga lume, mai ales pentru a se preveni alunecarile de teren din zonele despadurite. In China extractul de kudzu a fost folosit de multa vreme in scopuri medicale, iar de curand s-a emis teoria conform careia aceasta planta ar putea fi folosita pe viitor in tratarea alcoolismului, gratie uneisubstante active continuta atat de radacina, cat și de flori. Substanta miraculoasa extrasa din kudzu se numeste “daidzeina” și ar putea avea efecte bune de inhibare a apetitului pentru alcool, mai ales daca este folosita in combinatie cu alte substante, deja recunoscute pentru efectele lor bune in tratarea alcoolismului. Planta poate fi folosita pentru a ameliora afectiuni diverse ca problemele digestive, infectiile virale, afectiunile de inima, migrenele, afectiunile pielii sau cele ale gurii.Practicanții medicinei tradiționale chineze, sau MTC, utilizeaza kudzu pentru a trata diferite afecțiuni, inclusiv răceli, febră și dureri oculare. În timp ce cercetarea modernă indică faptul că pueraria ofera unele beneficii de sănătate, discutați cu medicul dumneavoastră fitoterapeut înainte de a lua kudzu. Drugs.com raportează că pueraria conține un nivel foarte ridicat de isoflavone, precum și diverse flavonoide și izoflavonoide Oamenii de stiinta cred ca isoflavonele ii asigură  puerariei unele dintre proprietățile lor benefice, inclusiv efectele anti-inflamatoare și estrogenice. Alți compuși activi din kudzu includ steroli vegetali și glicozide. Kudzu poate ajuta la tratarea dependentei de alcool. Practicieni MTC au tratat tradițional persoanele în stare de ebrietate cu ceai de radacina kudzu pentru a-i ajuta să se trezeasca, observă Centrul medical al Universitatii din Pittsburgh. Într-un articol pentru”Alcoholism, Clinical and Experimental Research Journal”, S.E. Lukas a raportat că izoflavonele găsite în kudzu reduc consumul de alcool la animalele de laborator. Lukas, de asemenea, ia act de faptul că într-un studiu clinic, dependentii de alcool care au luat extract de kudzu au consumat băuturi alcoolice mai puține decât cei care au luat un placebo. Acest lucru confirmă faptul că suplimentele de kudzu ar putea ajuta la tratarea alcoolismului.

 

INTERVIU Eugeniu Rădulescu – Fito Antialcool

Domnul Eugeniu Rădulescu, pe lângă cartea de vizită, putem aminti repere din biografiasa : binecunoscut de peste 25 de ani ca cercetător şi practicant în psihotronică, avândtitulatura binecunoscută în prezent de bioenergoterapeut, cu calităţi native de excepţie,testate şi atestate internaţional.

 

Este remarcat şi recunoscut de forurile naţionale şi internaţionale de specialitate, atât prinrezultatele avute în cadrul Cabinetului de Optimizare umană „Bioenergoterapia “, dar şi aactivităţii de cercetare în acest domeniu. Este unul dintre pionierii tratamentelor fitoterapeuticehidro-glico-alcoolice dinamizate şi bioenergizate după o tehnologie personală, cu finalitate înremediile binecunoscute „FITO-TONIC NEURONAL”(FITO-ANTIALZHEIMER), atât de util elevilor şi studenţilor, dar şi apersoanelor mai vârstnice, afectate de Alzheimer, dar mai ales „FITO-ANTIALCOOL”, care şi-adovedit eficienţa din anul 1997, când a fost omologat în România.

Alcoolismul a devenit astăzi o adevărată plagă socială, care distruge vieţile celor dependenţide el şi liniştea celor apropiaţi lor. Produsul “FITO-ANTIALCOOL” a fost creat ca o modalitate deprevenire şi/sau de luptă împotriva acestei patimi autodistrugătoare şi, aşa cum atestă mărturiilecelor care l-au utilizat, sau a membrilor familiei acestora, îşi dovedeşte din plin eficienţa, fiindtestat, omologat şi autorizat, testarea fiecărei şarje făcându-se în laborator acreditat RENAR,după norme europene. Tehnologia specială de fabricaţie, bioenergizare, dinamizare, ca şireceptura sinergică, complexă, hidro-glico-alcoolică, fiind omologate.

În continuare, doamna psiholog Patricia Roxana Cihodaru, absolventă a Cursului despecializare în Psihodiagnostic şi psihoterapie experenţială şi a Cursului de prevenire şi psihoterapieîn dependenţa faţă de alcool, în dialog cu domnul Eugeniu Rădulescu :

Domnule Rădulescu, FITO-ANTIALCOOLUL a devenit deja un produs faimos. Cum l-aţicreat?

Fito-antiacoolul a fost creat pe baza cunoaşterii etapelor dependenţei de alcool, descrise înManualul de Diagnostic şi Statistică a Tulburărilor Mentale (DSM IV) editat de AsociaţiaPsihiatrilor Americani. Cercetările întreprinse pe combinaţii sinergice de extrase standard hidroglico-alcoolice din plante mai mult sau mai puţin cunoscute de a avea efecte psihotrope care săducă la indiferenţa şi nu la aversiunea faţa de alcool, au dus la stabilirea formulei finale aprodusului, obţinut din 14 plante medicinale.

De un real folos au fost şi studiile întreprinse de peste jumătate de secol de cătrebinecunoscutul pioner al cercetării ştiinţifice a florei spontane din România, doctor în farmacie,Ovidiu Bojor. Produsul este 100% natural şi nu conţine aditivi sau conservanţi. Am stabilit ocantitate optimă de administrare zilnică, în doză unică, astfel încât pacientul să nuperceapă schimbarea gustului ceaiului, alimentelor sau chiar a dozei zilnice de alcoolbăută acasă, în varianta în care terapia se solicita de cei dragi din familie, fără acordulpacientului.

Care sunt beneficiile administrării FITO-ANTIALCOOLULUI?

Produsul Fito-antialcool se poate utiliza atât împotriva dependenţei de alcool, cât şi pentrurenunţarea la fumat. Nu există contraindicaţii sau efecte secundare, chiar dacă se continuăconsumul de alcool şi/sau tutun. În ceea ce priveşte administrarea în cazul dependenţei alcoolice,produsul se adresează atât dependenţei în sine, cât şi efectelor nocive ale alcoolului asupraorganismului.

Cum acţionează de fapt FITO-ANTIALCOOLUL?

Acţiunea pe mai multe planuri, prin programarea mentală a produsului, prin dinamizarea şienergizarea complexă, face ca în final persoana în cauză să capete în timp o indiferenţă faţă deconsumul drogului respectiv – alcool şi/sau tutun, deoarece se anulează senzaţia de plăceredeclanşată de consumul de drog la nivelul creierului. Persoana în cauză nu este afectată negativ,dimpotrivă, prin acest tratament se obţin şi alte efecte profund benefice: dispariţia insomniei, aviolenţei, ameliorarea afecţiunilor hepatice şi cardiace, creşterea poftei de mâncare şi a potenţeisexuale.

Unde se pot adresa cei care doresc să înceapă tratamentul cu FITO-ANTIALCOOL? Cum îlpot procura?

Produsul se distribuie prin reţeaua farmaceutică din toată ţara, fiind mai ieftin la magazinelenaturiste neplătitoare de TVA, putându-se face comandă la Dispeceratul Alcoolicul Anonim de laora 09.00 la 21.00, zilnic, tel.0232.227563  sau la 0741591769. Informaţiisuplimentare la 0744611581.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
10 minuni ale lumii   |  energia qi  |  flavonoide  |  intelepciunea  |  osim   |  psihoterapie familie  |  Acufene tratament  |  Acupunctura tratamente  |  Aditivi alcool  |  Aditivi bere  |  Aditivi vin  |  Administrare eficienta  |  Afectiuni ale pielii  |  Afectiuni circulatorii  |  Afectiuni medicale   |  Alcool etilic  |  Alcool sanitar  |  Amestec de ingrediente  |  Anxietate tratamente  |  Aparate curatire  |  Ardei iute  |  Arta obiecte  |  Arterita tratament  |  Aura energetica   |  Baza de tratament  |  Boli ale ficatului  |  Boli cardiace  |  Boli cardiovasculare  |  Boli cardiovasculare transplant  |  Boli digestive  |  Boli interne  |  Boli neurologice  |  Boli profesionale  |  Boli psihice  |  Bolile ficatului  |  Cabinete psihoterapie  |  Carti afaceri  |  Carti arta  |  Carti biografice  |  Carti drept  |  Carti vechi  |  Ceai aromat  |  Ceai copii  |  Ceai de fructe  |  Ceai fructe  |  Ceai natural  |  Ceai negru  |  Ceai plante  |  Ceai tei  |  Ceaiuri medicinale  |  Centre medicale  |  Colegii de stat  |  Complex de plante si minerale  |  Comportament antisocial copii  |  Consum in gol  |  Consumului de timp  |  Corpului fizic   |  Crampe musculare  |  Crestere a potentei  |  Cursuri yoga  |  Dependenta alcool  |  Dependenta droguri  |  Dureri de stomac  |  Dureri musculare  |  Efecte benefice  |  Efecte nocive  |  Efecte terapeutice  |  Energia necesara organismului   |  Energia universala vitala  |  Energia vitala  |  Extracte plante  |  Fenicul ,foeniculum vulgare  |  Flavonoide   |  Forme de lumina  |  Frecventa de lucru  |  Hipertensiune arteriala  |  Hortensii flori  |  Hypericum perforatum  |  Ingrediente active   |  Inima flori  |  Institutul boli cardiovasculare timisoara  |  Investigatii domeniul consum de droguri  |  Japonia   |  Laboratoare acreditate renar  |  Laboratoare cercetare  |  Laborator clinic  |  Legi interne  |  Lemn natural  |  Medic homeopat  |  Medic psiholog  |  Medicul homeopat  |  Mediul de afaceri  |  Metode terapeutice  |  Mod de viata  |  Nivelul creierului   |  Nu are contraindicatii   |  Oameni de afaceri  |  Pahare bere  |  Pahare vin  |  Pierderea in greutate  |  Plante apa  |  Plante medicinale  |  Primul ajutor  |  Principii de tratament   |  Principii de diagnostic   |  Probleme familiale  |  Probleme digestive  |  Probleme hepatice  |  Procesele biochimice in organism  |  Produs medical natural   |  Protectia persoane  |  Quercus robur  |  Relatiile de afaceri   |  Remedii homeopate  |  Rezolvarea problemelor   |  Salvia officinalis  |  Schimbare limba  |  Suport lemn flori  |  Suport rezerva  |  Tehnologie de distilare  |  Terapia prin arta  |  Terapie cu lumina  |  Terapie energetica  |  Terapie principii energetice  |  Terapii energetice  |  Tranzit intestinal   |  Tratament radacina  |  Tratament cu medicamente  |  Tratament de regenerare  |  Tratament naturist  |  Tratament spondiloza  |  Tratamentul homeopat   |  Varianta standard  |  Vin consum  |  Vindecare  |  Vitamine circulatie  |  Vopsirea genelor   | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.