RS Cert - Romanian Certification Systems Servicii Complete de Certificare Standarde ISO Acreditate Afisari: 310
Categorie: AFACERI >> Consultanta, acreditari, certificari calitate Vizitatori: 73
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. 1848, Nr. 20, Targu Mures, judetul Mures
-------------------------
Phone: Telefon
  0754095650
-------------------------
Web: Internet
  email: office@rscert.ro
  site: www.rscert.ro

 
OHSAS 18001  
Detalii  video  

RS Cert – Romanian Certification Systems este acreditata sa efectueze certificari ale Sistemelor de Management, conform Standardelor ISO.

Ce este OHSAS 18001? OHSAS 18001 prezinta cerintele unui sistem de management care permite unei organizatii sa-si controleze riscurile legate de sanatatea si securitatea muncii si sa-si imbunatateasca performanta manageriala. Standardul OHSAS 18001 este adresat oricarui tip de oraganizatie ce isi doreste stabilirea si imbunatatirea continua a unui sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale, care ajuta la identificarea, controlarea si reducerea riscurilor asociate locului de munca.

Cat costa Certificarea OHSAS 18001? Costurile pentru a obtine Certificatul OHSAS 18001 pot varia, in functie de complexitatea proiectului. Trimiteti acum o cerere de oferta, iar in cel mai scurt timp posibil veti obtine cel mai bun pret pentru un Certificat OHSAS 18001, cu minim efort din partea Dvs.

Cum se obtine Certificatul OHSAS 18001? - Completati si trimiteti o cerere de oferta sau solicitati telefonic oferta; - Obtineti detaliile dorite, impreuna cu oferta personalizata si documentele de colaborare; - Initiem proiectul de certificare conform Etapelor Certificarii ISO

Ce beneficii aduce Certificatul OHSAS 18001? - Posibilitatea participarii la licitatii (achizitii publice); - Imbunatatirea imaginii companiei in fata clientilor; - Controlarea si reducerea riscurilor la locul de munca; - Valorificarea optima a oportunitatilor de pe piata; - Imbunatatirea sistemului de management al companiei; - Castigarea increderii partenerilor de pe piata interna si internationala.

RS Cert va propune un program complet de certificare ISO 18001, la cele mai bune preturi, fara costuri suplimentare. Pentru informatii legate de programul de certificare ISO 18001, contactati echipa noastra de profesionist

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video