Solartec Renewable, Bucuresti - Incalzire in pardoseala sau perete Afisari: 163
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii incalzire (centrale, boilere) Vizitatori: 64
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Polona, Nr.68-72, etaj 1,Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0770285477
-------------------------
Web: Internet
  email: office@solartec.ro
  site: www.solartec.ro

 
Sisteme de incalzire si racire in pardoseala  
Detalii  video  

Zewotherm, sisteme de incalzire si racire in pardoseala sau perete 

ZEWOTHERM ofera diferite sisteme de incalzire sau racire in pardoseala si perete cu agent termic. Acestea sunt concepute sa functioneze timp indelungat la parametrii optimi, automatizarea asigura eficienta maxima, fiecare componenta are un rol bine definit in intreaga constructie. Toate sistemele oferite indeplinesc normativele germane / europene in vigoare , ele sunt  testate si certificate in permanenta de catre institutii externe din Germania, Austria, Elvetia.

Toate sistemele ZEWOTHERM pot fi proiectate cu rol dual, incalzire – racire. Racirea pasiva prin pardoseala sau perete este foarte eficienta, economicoasa si cu mult mai placuta decat sisteme gen aer conditionat. In modul de racire sunt supravegheate automat temperatura sapei (nu are voie sa fie sub 20 grade Celsius) si punctul de roua pentru evitarea formarii condensului. Astfel se obtine in permanenta temperatura dorita, confortul in locuinta este maxim.

Sistemele de incalzire in pardoseala ZEWOTHERM va ofera libertate arhitecturala (fara radiatoare pe pereti), confort, siguranta si economie. Nu exista niciun fel de restrictie in ceea ce priveste alegerea stratului final. Incalzirea in pardoseala functioneaza cu gresie, piatra, parchet, mocheta, etc.. .

Sistemele de incalzire in pardoseala cu agent termic ZEWOTHERM utilizeaza teava cu bariera de oxigen pentru incalzire in pardoseala de tip: PE-Xa, PE-Xc, PE-RT, PE/RT-AL-PE/RT, Polybuten.                                                                                                                                          

ZEWOTHERM – sistem uscat

incalzire in pardoseala – sistem uscat

Usurinta pe toata suprafata.

Sistemul uscat de incalzire prin pardoseala ZEWOTHERM se preteaza pentru cladiri aflate in reabilitare, renovare sau pentru plansee care nu suporta multa greutate, ex. mansarde pe structura de lemn. Inaltimea constructiei foarte mica (incepand cu 50 mm), greutatea cu mult redusa si transferul caldurii optimizat prin profile metalice face ca sistemul sa raspunda eficient cerintelor date. Se poate utiliza o sapa uscata (ex. placi Fermacell) sau o sapa umeda. Montajul este simplu si rapid, sistemul de incalzire prin pardoseala se poate utiliza in scurt timp.

Sistemul consta dintr-o singura placa de baza din EPS in a carei canale se potriveste exact un profil metalic de transfer caldura (0,5 mm cu puncte de rupere). Sistemul este completat de teava pentru incalzire in pardoseala cu dimensiunea 14 X 2 care se preseaza in canalul profilului metalic.                                                                                                                                                                                     

 

ZEWOTHERM – sistem placa cu nuturi

incalzire in pardoseala – placa cu nuturi

Flexiblu. Eficient. Rapid.

Avantajele sistemului: Sistemul cu nuturi se remarca de mult timp prin montajul rapid, chiar si de catre un singur instalator. In special in incaperi mici cu geometrie atipica 

instalarea este simplificata datorita traseelor variabile. Placile de baza se instaleaza usor, cu pierderi de debitare mici si permit trasee axiale sau diagonale. Se pot utiliza diferite tipuri de teava pentru incalzire in pardoseala: diametru 14, 16 sau 17 mm. Nuturile sunt pline in interior si garanteaza protectia tevii in timp ce se umbla peste ele. 

Placa perfecta: Cele mai exigente cerinte si toate situatiile de montaj pot fi indeplinite cu diferitele tipuri de placa cu nuturi disponibile. Sunt disponibile placi de tip 11 mm/WLG 035, 30-2/WLG 040, 35-2/WLG 040. O placa cu nuturi fara izolatie termica/fonica pentru fixarea tevilor pe izolatii termice existente este disponibila. Sunt disponibile o gama larga de accesorii precum placi de egalizare, benzi adezive, profile de etansare, profile pentru rosturi de dilatare, etc…                                                                                                                                     

 Obtinerea ofertei personalizate. Pentru obtinerea ofertei personalizate avem nevoie de planurile arhitecturale a locatiei in care urmeaza a fi instalata incalzirea prin pardoseala si o scurta descriere a termosistemului instalat (izolatie termica, geamuri, usi). In cel mai scurt timp posibil va transmitem un calcul exact al necesarului de materiale proiectat conform normativului DIN EN 1264.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video