Rofix, Timisoara - Tencuieli decorative Afisari: 295
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii si decoratiuni interioare Vizitatori: 109
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bujorilor, Nr.70, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0730582280; 0356450440
-------------------------
Web: Internet
  email: office@decorative-rofix.ro
  site: www.decorative-rofix.ro

 
Sisteme de sape  
Detalii  video  

 

 

In prezent, exigentele referitoare la sape au crescut. Sapa este un element constructiv, executat pe un strat suport portant sau pe un strat intermediar de separare sau izolare. Ea poate fi utilizata direct ca pardoseala sau poate fi acoperita cu un strat superior.

 

Sapele sunt deosebit de importante pentru confortul ridicat al locuintei. La o structura corespunzatoare a pardoselii, ele reduc zgomotul pasilor si imbunatatesc termoizolatia. Daca sapele contin un sistem de incalzire a pardoselii, ele asigura o repartizare uniforma a temperaturii, cu energie termica ascendenta.

 

De aceea este foarte important sa se acorde o atentie deosebita sapei, calitatii acesteia, precum si tehnologiei de fabricare si aplicare. Este nevoie de cunostiinte, experienta, atentie si indemanare, dar si materialele si sistemele avansate determina functionarea ulterioara ireprosabila.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video