MARLEENE VERKAUFEN Afisari: 154
Categorie: COMERT >> Imbracaminte, incaltaminte Vizitatori: 69
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Sloboziei, , Giurgiu, judetul Giurgiu
-------------------------
Phone: Telefon
  0754262198
-------------------------
Web: Internet
  email: marleene.verkaufen@gmail.com
  site:

 
Detalii activitate
Importator si distribuitor en gross de imbracamine, incaltaminte si alte articole second hand, avand depozitul localizat in Giurgiu, Soseaua Sloboziei.

                Obiectivul nostru este de a oferi clientilor articole second hand la cel mai bun raport calitate/pret din Romania. Pentru aceasta, am selectat cu atentie cei mai puternici furnizori din Germania, grupuri care colecteaza si sorteaza zilnic sute de tone de haine si incaltaminte second hand, avand zeci de ani de experienta in domeniu. Dimensiunea si expertiza partenerilor nostri ne permit sa oferim clientilor nostri o gama diversificata de articole de cea mai buna calitate.Mai mult, pentru a ne asigura de constanta livrarilor, participam la fiecare incarcare verificand de fiecare data prin sondaj respectarea calitatii produselor conform standardelor agreate.Gama de produse contine peste 120 de articole,  care corespund cerintelor actuale ale pietei din Romania. Depozitarea marfii se face intr-un depozit modern si aerisit, corespunzator atentiei pe care o acordam intregului proces de aprovizionare, depozitare si livrare catre clientii nostri.

VA ASTEPTAM!

 

 

 

 

 

Galerie foto
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
 
Articole incaltaminte  |  Depozit produse peste  |  Distribuitor in romania  |  Haine de zi  |  Imbracaminte second hand  |  Incaltaminte second hand  |  Raport expertiza  |  Raportul calitate pret   | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.