Simacek Gardening, Cluj-Napoca - Proiectare, construire si intretinere spatii verzi Afisari: 276
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 120
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Piata 14 Iulie, Nr. 16, Cluj-Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0264402780 ; 0264402781
-------------------------
Web: Internet
  email: office@simacek.ro
  site: www.simacek.ro

 
Gradinarit  
Detalii  video  

Specialiştii în proiectare şi amenajare peisagistică de la SIMACEK evaluează doleanţele clientului şi conturează planul virtual al spaţiului verde (AutoCAD, format 2D şi 3D), după care, se asigură de transpunerea acestuia în realitate.

 

Oamenii sunt pasionaţi de spaţiile verzi. Acestea sunt percepute ca fiind funcţionale şi pline de culoare şi aduc un plus de valoare împrejurimilor în care se află. Acoperişurile verzi integrate de SIMACEK în arhitectura modernă a oraşelor pot transforma aspectul urban într-un spaţiu viu unde oamenii, animalele şi plantele pot interacţiona între ele – o oază de relaxare la câţiva metrii de dumneavoastră. Acoperişurile verzi colectează şi absorb pulberile fine, asigurând structurilor arhitecturale un strat protector şi izolant şi returnând o porţie de sănătate care îi apropie pe oameni de natură. La nivelul solului, domeniile şi spaţiile verzi bine întreţinute, ne încântă privirea şi ne permit să observăm schimbările produse în natură de la un sezon la altul. Plantele verzi şi aranjamentele florale luminează centrele comerciale, clădirile municipale şi birourile, promovând în acelaşi timp o stare de bine.

 

Aducem natura in inima oraselor

Paleta noastră de servicii:

  • Acoperişuri verzi
  • Amenajare spaţii verzi
  • Plante şi soluţii de interior?
  • Întreţinere spaţii verzi
 

Specialiştii în proiectare şi amenajare peisagistică de la SIMACEK evaluează doleanţele clientului şi conturează planul virtual al spaţiului verde (AutoCAD, format 2D şi 3D), după care se asigură de transpunerea acestuia în realitate. Experienţa şi priceperea noastră sunt de neegalat atunci când vine vorba de executarea tăierilor de formare şi regenerare sau de lucrări profesionale de întreţinere a spaţiilor verzi.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video