Datafin Consulting - Contabilitate, consiliere fiscala, salarizare. Oradea Afisari: 227
Categorie: AFACERI >> Audit, contabili Vizitatori: 97
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Episcop Roman Ciorogariu, Nr. 8, Oradea, judetul Bihor
-------------------------
Phone: Telefon
  0746933329; 0740195625; 0359428278
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@datafin.ro
  site: www.datafin.ro

 
Datafin Consulting - detalii firma  
Detalii  video  

DATAFIN CONSULTING SRL & CABINET EXPERT CONTABIL SI CONSULTANT FISCAL IANCU LIVIU OVIDIU sunt entitati cu capital privat romanesc care au ca obiectiv principal efectuarea serviciilor cu profesionalism precum si perfectionarea continua a calitatii serviciilor prestate clientilor.

Fiecare client va beneficia de servicii personalizate de contabilitate, fiscalitate, salarizare, personal, consultanta financiar – contabila si analiza financiara.

DATAFIN CONSULTING SRL este o societate autorizata de expertiza contabila, membra a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor autorizati din Romania. Compania respecta Standardele profesionale emise de CECCAR precum si legile romanesti in vigoare. Compania este auditata de catre CECCAR in ceea ce priveste respectarea reglementarilor profesionale.

CABINET EXPERT CONTABIL SI CONSULTANT FISCAL IANCU LIVIU OVIDIU este membru al Corpului Expertilo Contabili si Contabililor Autorizati din Romania – CECCAR si al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania – CCF.

Dispunem de o baza materiala si informationala corespunzatoare in vederea asigurarii celei mai bune calitati a serviciilor oferite.( Program informatic integrat de contabilitate, gestiune, mijloace fixe, clienti, furnizori, resurse umane–salarizare, program legislativ cu acces permanent la modificarile legislative, colectie de carti si reviste de specialitate).

Raspundem pentru lucrarile efectuate conform Legii contabilitatii si a Contractelor incheiate cu beneficiarii.

Detinem asigurare de raspundere civila obligatorie pentru exercitarea activitatilor autorizate de CECCAR si CCF ( conditie obligatorie in ceea ce priveste acordarea vizei anuale pentru exercitarea profesiei de expert contabil si consultant fiscal).

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video