Rocas Decor, Bucuresti - Showroom de piatra naturala decorativa Afisari: 542
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii si decoratiuni interioare Vizitatori: 215
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Oasului, nr. 12, Otopeni, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0728986003 ; 0741217337
-------------------------
Web: Internet
  email: office@rocasdecor.ro
  site: www.rocasdecor.ro

 
Placaj Mermura Bianco Carrara  
Detalii  video  

Marmura Bianco Carrara – marmura alba, cu venatura eleganta, ofera o imagine aristocrata. Permite combinatii coloristice nelimitate, se incadreaza in orice design, confera spatiului somptuozitate si rafinament.

Marmura este o rocă sedimentară (metamorfica) de origine termică, formată prin metamorfozarea calcarului. Conţine în principal calcit (carbonatul de calciu), dar poate conţine şi minerale bogate în magneziu şi fier. Denumirea ei vine din greaca veche – cu semnificatia de a straluci. Culorile diverse ale marmurei se datorează impurită?ilor con?inute: ro?u de la sărurile de fier, maro de la cele de mangan, cenu?iu de la grafit etc. Marmura a fost apreciată timp de mii de ani pentru frumuseţea, fineţea şi culoarea ei şi utilizată pentru o varietata larga de construcţii şi sculpturi, creand senzatia de opulenta si lux. Cu o sensibilitate marita la zgarieturi si acizi, se recomanda impregnarea marmurei cu solutii speciale pentru a-i pastra frumusetea si eleganta timp cat mai indelungat. Extrem de variata si sofisticata, marmura se foloseste la placarea peretilor interiori sau exteriori, la blaturi de baie, seminee, pardoseli (livinguri, holuri), fatade, scari interioare si exterioare, balustrade.

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video