Smart Residence - Ansamblu imobiliar, Bucuresti Afisari: 97
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 15
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Turnu Magurele, Nr.274 - 276 (zona Berceni), Sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0759990090; 0769878750
-------------------------
Web: Internet
  email: office@smartresidence.ro; smartrezidential@yahoo.com
  site: smartresidence.ro
  facebook: 4citylife/

 
Smart Residence - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Siguranta si confortul tau sunt importante pentru noi!

Venim în întâmpinarea dumneavoastra, prezentându-va un proiect imobiliar “de exceptie“, acesta diferentiindu-se de celelalte proiecte construite în zona de Sud a Bucurestiului, nu numai prin arhitectura, cât si prin materialele si accesoriile de o calitate superioara pe care le vom folosi, menite sa ofere rezistenta si durabilitate.

Apectul cosmopolit al finisajelor de ultima generatie va oferi imobilului un look cochet si sofisticat, iar casa dumneavoastra va fi primitoare si calda pentru toti cei ii vor trece pragul.

Partile comune ale proiectului vor fi la fel de bine finisate si vor dispune de placari cu granit si mâna curenta din inox pe scari. Balcoanele apartamentelor vor avea sticla si inox la exterior.

Mentionam ca toate cele 4 cladiri ale complexului rezidential vor avea la dispozitie câte 2 lifturi / bloc silentioase si moderne, marca Schindler, cu o capacitate de 6 persoane.

 

Ansamblul locativ Smart Residence este dezvoltat în zona Berceni si se localizeaza pe strada Turnu Magurele, la numarul 243 în sectorul 3 din municipiul Bucuresti. Complexul locativ se învecineaza cu Biblioteca Metropolitana – Filiala „Alexandru Macedonski” si în apropiere de locuintele noi se afla Gradinita „Sapte ani”, Gradinita „Strop de Roua”, este Scoala Gimnaziala Nr. 93, Scoala Gimnaziala Nr. 194, Scoala Gimnaziala Nr. 189 si Universitatea Spiru Haret. La distante usor accesibile sunt parcuri si restaurante, functioneaza farmacii, spitale, centre medicale, saloane de înfrumusetare si imediat lânga locuinte este sala sportiva „Bery Fitness & Spa Berceni”, iar la doar 300 de metri este supermarketul Mega Image si sunt 350 de metri pâna la LIDL, iar centrul comercial „Grand Arena Mall” se afla la o distanta de doar 600 de metri, unde functioneaza hipermarketul Carrefour si sunt magazinele Pepco, Decathlon si functioneaza diferite buticuri.

În apropiere de complexul rezidential circula mijloace de transport în comun, sunt statii RATB si la un kilometru este statia de metrou Aparatorii Patriei. Sunt de parcurs doar 6,7 km de la blocurile rezidentiale Smart Residence pâna în Piata Unirii din Bucuresti”, distanta pâna la Gara de Nord este de 10,3 km si sunt 24,1 km pâna la Aeroportul International din Otopeni „Henri Coanda”, iar pâna la Aeroportul International din Baneasa ”Aurel Vlaicu” sunt 18,3 km.

Prezentarea ansamblului rezidential

Proiectul locativ „Smart Residence” este compus din 4 blocuri de apartamente cu aspecte moderne si regimuri de înaltime egale cu câte 2 Subsoluri plus un Parter si plus 12 Etaje locative. Cladirile sunt realizate responsabil din materiale calitative de ultima generatie si cu utilizarea la constructii a tehnologiilor inovative. Structura de rezistenta a imobilelor este realizata pe cadre din beton armat si peretii sunt construiti si izolati cu materiale de un grad sporit termic si fonic. Toate coridoarele, spatiile comune si casa scarii din blocurile locative sunt finisate cu bun gust si sunt instalate ascensoare de ultima generatie, acestea functioneaza foarte linistit, sunt sigure si rapide. La nivelul întâi din complex este proiectat un centru comercial cu marimea de 4500 mp cu diverse magazine, restaurante, banci, farmacii, spatii pentru oferirea serviciilor, este o sala de fitness si la nivelul 2 sunt prevazuti 1300 mp de spatii pentru birouri.

În curtea ansamblului de locuinte sunt amenajate spatii verzi si pentru copii sunt organizate locuri de joaca în siguranta si întreg complexul de locuinte este pazit si este instalat sistem de monitorizare video. În total în complexul locativ sunt prevazute 766 de locuri de parcare, acestea sunt supraterane si pe doua niveluri sunt organizate locurile de parcare subterane.

Amenajarea, finisarea si echiparea apartamentelor

În total în incinta blocurilor din complexul rezidential „Smart Residence” sunt proiectate 391 unitati locative. Disponibile în vânzare sunt oferite garsoniere primitoare si apartamente confortabile cu 2 si 3 camere, ce au suprafetele cuprinse între 36 mp si 85 mp si dispun de balcoane si terase complet finisate. Toate proprietatile locative se predau beneficiarilor complet finisate cu finisaje moderne si materiale de cea mai buna calitate, cu toti peretii tencuiti si finisati cu zugraveli lavabile plus placaje ceramice, cu placi de parchet pe pardoseli si cu toate obiectele sanitare necesare instalate în camerele de baie. De asemenea apartamentele au instalata usa din metal la intrare si usile interioare sunt din lemn. Sistemele ingineresti sunt realizate, cu toate instalatiile conduse si conectate. Sistemul de încalzire este individual cu centrala termica proprie. Toate blocurile locative se predau în exploatare bransate la toate utilitatile generale si fiecare apartament este separat contorizat.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video