Viva Residence Metalurgiei Park - Ansamblu imobiliar, Bucuresti Afisari: 66
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 13
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Drumul Binelui , Nr.33, Sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0724205825 ; 0213325333
-------------------------
Web: Internet
  email: vanzari@vivaresidence.ro
  site: www.vivaresidence.ro
  facebook: vivaresidenceberceni/

 
Viva Residence Metalurgiei Park - detalii complex  
Detalii  video  

În apropierea Blocurilor locative se afla câteva Centre Comerciale, hipermarketuri si supermarketuri, multe diverse magazine, restaurante si cluburi sportive. Precum si sunt institutii de învatamânt si multe alte puncte de interes pentru toata familia. Distanta pâna la Gara de Nord este 11,6 km. Aeroportul Otopeni se afla la 25,2 km si Aeroportul Baneasa este la o distanta de 16,5 km. Piata Unirii se afla la o distanta de 7,6 km.

Informatii generale despre Ansamblul Rezidential

Ansamblul Rezidential „Viva Residence Metalurgiei” se desfasoara pe o suprafata de 40 000 mp si dispune de 16 blocuri locative construite cu parter si 5 etaje locative. Si dispun de ascensoare silentioase OTIS. Casele sunt ridicate la o distanta mare una de la alta si dispun de spatii pentru oficii si spatii comerciale la partere, cu iesirea la strada. Exista locuri de parcare delimitate si este amenajat un loc de joaca pentru copii. Acces securizat 24/24 si supraveghere video. Apartamentele Ansamblului Rezidential „Viva Residence Metalurgiei” sunt prezentate cu 2 – 3 camere si garsoniere simple si duble. Cumparatorii primesc apartamente finisate cu gresie, faianta si parchet import. Apartamentele se încalzesc prin centrala termica proprie plus calorifere si dispun de contoare separate. Toate locuintele sunt dotate cu obiecte sanitare în baie si au tâmplarie PVC cu geam termopan. Dispun de videointerfon montat si usi interioare si exterioare instalate.

Compania care dezvolta proiectul imobiliar Viva Residence Metalurgiei Park,unul dintre cele mai bine concepute proiecte imobiliare amplasate in Zona de Sud a Capitalei,va incepe la finele anului 2018 lucrarile de constructie a celei de a doua faze care este compusa din 6 blocuri de locuinte ale caror lucrari de constructie se vor derula pe parcursul anilor 2019 si 2021 pt ultimele imobile.

Astfel, o data cu inceperea constructiei celor 6 blocuri de locuinte din faza a doua, care completeza proiectul rezidential demarat la finele anului 2015, au fost puse in vanzare si apartamentele din primele doua blocuri respectiv bl 9 si bl 10 care au termen de finalizare stabilite Martie 2021 si respectiv Mai 2021.

Terenul de care dispun cele 6 blocuri de locuinte care compun  faza 2 a proiectului Viva Residence are o suprafata de 20.000 mp si se afla in cadrul Metalurgiei Park Residence, primul parc rezidential din Romania cu deschidere in str Drumul Binelui dar si cu multimple cai de acces secundare atat catre statia de metrou Aparatorii Patriei cat si catre Bdul Metalurgiei.

Numarul de unitati locative ce vor rezulta dupa finalizarea fazei 2 a proiectului este de 612 unitati diverse care se impart in : garsoniere simple decomnadate,garsoniere duble tip studio,apartamente cu doua si trei camere insotite de balcoane ample, care pastreaza in linii mari aceleasi compartimentari excelente cu care am fost obisnuiti deja in faza 1 a proiectului rezidential,gradul foarte bun de finisare  precum si atentia la detalii iardezvoltatorii proiectului anunta intentia de a aduce in faza 2 o serie de inbunatatiri mai ales pe segmentul partilor comune ale imobilelor ,casei scarilor si intrarilor in imobile care vor avea placari cu granit, video interfoane si rampe pentru persoanele cu dizabilitati.

Regimul de inaltime al acestor noi imobile ramane:  Parter + 5 etaje, iar distanta mare dintre blocuri, parcarile amenajate precum si atentia oferita spatiilor verzi, ofera intregului proiect un aer de confort si intimitate demn de un adevarat ansamblu imobiliar in care merita sa traiesti.

Apartametele vin insotite de locuri de parcare delimitate si amenajate separate, oferite spre vanzare la preturile de 5000 euro + TVA – Loc de parcare: SUPRATERAN sau 10000 euro + TVA – Loc de parcare acoperit la Parterul Blocului, fiecarui rezident care doreste achizitionarea unui loc de parcare individual.

Faza 2 dispune de aceleasi facilitati oferite rezidentilor inca din faza 1 a proiectului rezidential si anume : loc de joaca pentru copii amenajat la standarde europene , spatii de relaxare pentru adulti , spatii verzi amenajate peisagistic cu vegetatie decorative , un  numar mare de arbori ornamentali, alei iluminate nocturn,cai de acces ample, trotuare si spatii de odihna,drumuri asfaltate si parcari delimitate iar spatiile comerciale cu activitati diverse vor intregi gradul de confort din interiorul ansamblului rezidential.

Materialele si echipamentele folosite in procesul de finisare si amenajare a apartamentelor si a spatiilor comune sunt :

  • Tamplarie PVC Rehau – 5 camere cu geam termopan 4 anotimpuri low e, insotita de glafuri interioare /exterioare;
  • Usi interior gama Classen de la Bella Casa diferite nuante si modele;
  • Centrala de apartament Ariston 24 kw ;
  • Parchet laminat dublu click import Austria, gresie si faianta import Italia;
  • Obiecte sanitare moderne;
  • Usa intrare Superlock cu multiple sisteme de siguranta;
  • Spatiile comune ale imobilelor vor fi la fel de atent finisate si vor dispune de placari cu granit si balustrade vopsite electrostatic ( mana curenta ) ;
  • Videointerfon montat individual;
  • Toate imobilele vor dispune de lifturi moderne silentioase de la Schindler .

In tabelurile de mai jos va puteti informa asupra preturilor cerute pentru fiecare imobil in parte, aveti atasat separat fiecare schita, deasemenea veti gasi si planurile cu dispunerea tuturor unitatilor locative pe fiecare etaj

 

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi construite pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, iar pentru peretii exteriori, dar si pentru cei interiori, dezvoltatori raman fideli caramizilor tip Porotherm si izolatiei de buna calitate (polistiren 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa). In ceea ce priveste tamplaria PVC, acestia au apelat la cea mai buna solutie si anume, vor folosi profil  5 camere cu geamuri 4 anotimpuri si lowe, la care se adauga glafurile exterioare de la aceeasi companie.

Fiecare apartament va fi finisat exact asa cum isi doreste noul proprietar, acesta va avea la dispozitie o gama larga de modele si culori din care sa pot alege cele mai bune si mai deosebite finisaje. Baile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, iar usile interioare se vor putea alege de la firme de renume in domeniu cum ar fi CLASSEN , BELLA CASA

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video