Tunari Resort Residence - Ansamblu blocuri, Tunari / Ilfov Afisari: 88
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 25
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada 1 Decembrie, Nr.7, Tunari, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0756535535 ; 0723131313
-------------------------
Web: Internet
  email: arena@arenaimobiliare.ro; office.nymhouse@gmail.com
  site: arenaproperties.ro

 
Tunari Resort Residence - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Informatii despre Ansamblul rezidentialLinistit localizat

Complexul de locuinte „Tunari Resort Residence” se pozitioneaza în partea de Nord a capitalei, într-o zona foarte linistita si ferita de aglomeratia urbana dar totodata la o mica distanta fata de toate facilitatile capitalei si locuintele noi se amplaseaza pe strada 1 Decembrie, în comuna Tunari din judetul Ilfov. Pe o raza de 1,5 – 2 km fata de apartamente în aceasta zona functioneaza supermarketul Mega Image, este stadion, parc, cafenea si se afla Primaria Tunari. Locatarii complexului dispun de acces rapid catre Padurea Baneasa, iar pentru cumparaturi si servicii la o distanta de 11,1 km se afla centrul comercial „Baneasa Mall”.

De la complexul de locuinte „Tunari Resort Residence” pâna în centrul orasului Bucuresti se ajunge în cel mult 30 de minute parcurgând 14 km pâna la Piata Victoriei. Pâna la Gara de Nord din Bucuresti sunt de facut 15, 4 km, iar Aeroportul International „Henri Coanda” din Otopeni se afla localizat la 6,5 si pâna la Aeroportul International „Aurel Vlaicu” din Baneasa sunt 10,4 km.

Descrierea tehnica a proiectului rezidential cu detalii de amenajare

Ansamblul imobiliar „Tunari Resort Residence” este compus din trei corpuri de imobil, ce sunt prezentate cu aspecte moderne si elegante, acestea sunt construite cu câte un Parter si 3 Etaje de apartamente. Structura de rezistenta a cladirilor de apartamente este bazata pe fundatii durabile din beton armat de calitate superioara si blocurile locative sunt realizate în baza carcaselor din cadre din beton armat .Toti peretii exteriori si interiori ai caselor sunt ziditi din caramida si pe exterior sunt izolati fiabil termic. Pentru un ambient termic favorabil în apartamente si pentru liniste la maxim este instalata tâmplarie exterioara cu profil PVC Salamander si cu geam termopan. Fatadele blocurilor locative sunt finisate cu tencuiala decorativa de culoare beige într-o combinatie perfecta cu placi de imitare a lemnului, unde ideal se privesc florile verzi de la balcoanele deschise, ce au instalate balustrade cu bare din fier. La fiecare scara locativa este instalat câte un ascensor electric de ultima generatie, lifturile sunt foarte confortabile si sigure, functioneaza linistit fara a afecta linistea locatarilor.

Pentru copii în curtea ansamblului de locuinte „Tunari Resort Residence” este modern amenajat un loc de joaca cu echipamente sigure si pentru linistea parintilor accesul în curte este securizat.

Fiecare cumparator a unui apartament din complex beneficiaza si de câte un loc de parcare suprateran, ce este inclus în pret.

Detalii de amenajare a apartamentelor

Proiectul locativ „Tunari Resort Residence” prezinta în vânzare sapte tipuri de planimetrii de apartamente cu 2 si cu 3 camere. Toate unitatile locative sunt logic gândite si dispun de spatii functionale. Suprafetele apartamentelor variaza între 72 mp si 127 mp.

Toate proprietatile locative se livreaza finisate complet si dispun de pardoseli placate cu parchet Egger si gresie, peretii sunt nivelati, tencuiti si vopsiti, în camerele de baie peretii sunt placati cu faianta si sunt instalate toate obiectele sanitare de la firma Ideal Standard. Usile interioare sunt alese de la firma Port Doors si usa de acces este din metal. Termo sistemul este autonom pentru fiecare apartament cu instalatii termice conduse prin pardoseala si fiecare locuinta are instalata câte o centrala termica proprie de marca Viessmann.

Dezvoltatorul imobilelor „Tunari Resort Residence” este compania „NYM House” SRL, care construieste obiecte rezidentiale calitative si va poate oferi si servicii de design interior si amenajare a locuintelor achizitionate, precum si va ofera consultanta financiara pentru obtinerea creditelor.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video