Floreasca Residence - Ansamblu rezidential, Bucuresti Afisari: 76
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 15
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Dambovicioarei, Nr. 10-12, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0736435522; 0726445555
-------------------------
Web: Internet
  email: sales@floreascaresidence.ro
  site: floreascaresidence.ro
  facebook: www.floreascaresidence.ro

 
Floreasca Residence - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Floreasca Residence cuprinde apartamente cu una, doua, trei si patru camere, precum si penthouse-uri care redau notiunea de spatiu generos si materiale de inalta calitate, dand nastere unui sentiment de privilegiu si incantare. Desi, pentru noi, acest lucru reprezinta doar o viata confortabila.

Din combinatia materialelor de inalta calitate si locatia exclusivista au rezultat cele mai cosmopolite si selecte apartamente din Bucuresti.

Ansamblul „Floreasca Residence” se afla amplasat într-o zona linistita si prestigioasa - Barbu Vacarescu, pe strada Dâmbovicioarei, nr. 10-12, în sectorul 1 al Bucurestiului.

Facilitatile amplasarii

Ansamblul „Floreasca Residence” se afla situat în preajma Parcului Verdi si aproape pe malul lacului Tei. În imediata apropiere de locuintele noi se afla Promenada Mall, sunt câteva centre sportive, diverse magazine, multe restaurante, cafenele si locuri de recreere, este supermarketul Kaufland si alte puncte comerciale. Acces liber si comod pâna la institutii de învatamânt. Statia de metro Aurel Vlaicu se afla la o mica distanta de la Complexul Locativ. Distanta pâna la Gara de Nord este de 5,2 km. Aeroportul Otopeni se afla la 14 km, iar Aeroportul Baneasa este la o distanta de 4,2 km. Pâna în centrul Capitalei sunt 6,5 km.

Caracteristici constructive

Ansamblul locativ se compune din 3 imobiliare, care dispun de doua nivele de subsol plus parter si 10 etaje locative cu fundatie din beton armat, coloane, diafragme si plansee. Din exterior exista izolare termica cu vata bazaltica de 100mm, fatada este ventilata si finisata cu placi din ceramica. Blocurile locative sunt echipate cu lifturi de marca Kone, cu capacitatea de 8-13 persoane, care circula inclusiv pâna la nivelul parcarilor subterane, care sunt foarte spatioase.

Apartamente

Ansamblul „Floreasca Residence” dispune de apartamente cu 1-2-3-4 camere si Penthouse-uri. Toate locuintele sunt dotate cu centrale termice inclusiv cu calorifere. Contorizare separata la apa, gaz si electricitate. Usi din lemn interioare si si usa metalica la intrare cu sonerie. Apartamentele dispun de finisaje cu gresie si faianta si parchet laminat. Este conectat telefonul, internetul si sunt prize pentru TV. Grupurile sanitare sunt absolut echipate si dispun de toate instalatiile.

Dezvoltatorul Ansamblului „Floreasca Residence” este Compania „R.U. Shalit Dezvoltare si Constructii”.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video