Timisoara Residence 103 - Ansamblu rezidential, Bucuresti Afisari: 103
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 30
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bulevardul Timisoara, Nr.103Q, Sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0756855459 ; 0733431059 ; 0720660990
-------------------------
Web: Internet
  email: timisoara.residence@imoland.ro; marian.lazar@imoland.ro
  site: timisoararesidence.ro
  facebook: timisoararesidence103/

 
Dotari si finisaje  
Detalii  

Informatii despre Ansamblul rezidentialGrijuliu localizat în apropiere de tot ca cautati

Ansamblul de locuinte „Timisoara 103 Residence” se gaseste amplasat în zona Cartier Brâncusi din sectorul 6, pe Bulevardul Timisoara, la numarul 103Q, în orasul Bucuresti.

Locuintele dispun de o amplasare bine aleasa cu o multime de puncte de interes si locuri importante, în apropiere de blocurile locative sunt gradinite, scoli, magazine, centre comerciale, banci, spitale, farmacii, parcuri, restaurante, cafenele, Cinema, localuri pentru sport, relaxare si distractii.

Sunt 500 de metri pâna la hipermarket-ul Kaufland si pietonal acesta este accesibil în cel mult 6 minute, iar Penny Market se afla la 1,1 km fata de casele complexului, la 2,6 km se afla Piata Drumul Taberei si market-ul LIDL, de asemenea nu departe se afla magazinele Selgros si Dedeman. La o distanta de 550 de metri se gaseste clubul de sport „Best Fitness Gym”. Pâna la fast food-ul McDonalds sunt 1,7 km si pâna la centrul comercial „Plaza România Mall” sunt de parcurs 2,4 km. În aceasta zona se afla Policlinica „Rosana Medical”, centrul medical „Rimmed” si Policlinica „Cetatea Histria”.

Copilasii micuti si cei mai maricei au posibilitatea sa frecventeze în apropiere de casa urmatoarele organizatii: Gradinita Nr. 209, Centrul Educational „Academia Piticilor” (190 metri), After School „Georgi” (300 metri), Scoala Gimnaziala Nr. 206, Scoala Gimnaziala Nr. 142, Scoala Gimnaziala „Sfântul Andrei” Nr. 172, Scoala Gimnaziala „Ion Dumitru”, Liceul Teoretic „Eugen Lovinescu” si Colegiul National „Elena Cuza”.

Ansamblul rezidential „Timisoara 103 Residence” se afla localizat nu departe de Centura Bucuresti si de statii ale mijloacelor de transport în comun. Statia de Metru Pacii este la o distanta de 2,3 km fata de complexul locativ. Distanta pâna în centrul capitalei este de 8,9 km, pâna la Gara de Nord sunt 7,4 km. Aeroportul „Henri Coanda” se afla la 20,3 km si sunt 12,2 km de parcurs pâna la Aeroportul International „Aurel Vlaicu”.

Date generale de constructii si amenajarea ansamblului

Ansamblul de locuinte „Timisoara 103 Residence” este dezvoltat pe un teren cu suprafata de 19 839,10 mp si este compus din 8 blocuri rezidentiale, care sunt construite cu regimuri egale de înaltime si fiecare are câte un Parter si 5 etaje locative. Toate imobilele sunt proiectate cu o arhitectura moderna si cu o structura constructiva durabila si rezistenta. Fundatiile imobilelor sunt realizate de tip continue cu talpi din beton armat si cladirile sunt realizate cu o structura de rezistenta din stâlpi, grinzi, plansee si diafragme din beton armat. Zidaria peretilor este efectuata din blocuri Ytong A+ 350 monostrat peste care pe exerior este aplicat un sistem de izolare termica format din polistiren expandat Swisspor EPS80F. Peretii interiori de la casa scarii se caracterizeaza cu capacitati excelente de fono izolare si sunt realizati din blocuri Ytong Forte 300 cu mortar si pentru ranforsare sunt instalati stâlpi din beton. Fatadele cladirilor locative facilita de un design inovational, sunt alb finisate cu tencuiala decorativa si accentuate în contrast cu profil PVC de culoare gri a tâmplariei exterioare si a elementelor de securizare a teraselor. Tâmplaria exterioara instalata la blocuri are profil PVC de la Slamander SL Round si geam termo eficient cu caracteristici superioare si acoperire low-e4 plus Krizet 4 de 24 mm si mecanisme de actionare Siegenia Special. Blocurile rezidentiale dispun de acoperis de tip – terase necirculabile, care sunt fiabil hidroizolate cu termosistem compozit si membrana PVC de 1,5 mm.

Spatiile comune interioare, pardoselile holurilor si coridoarelor sunt turnate cu sapa si sunt finisate cu placi din granit Pearl Flower, la fel din acest granit sunt confectionate si treptele si contratreptele. Confectiile metalice de culoarea gri – antracit sunt instalate pentru balustradele scarilor interioare din blocuri. Fiecare bloc are instalat câte un ascensor modern, de ultima generatie, de producere de la compania cu renume mondial SCHINDLER (liftul este de tip – 3300).

Curtea ansamblului locativ „Timisoara 103 Residence” este foarte îngrijita si dispune de mult spatiu verde amenajat, sunt teritorii cu gazon si locatarii beneficiaza de alei si trotuare pietonale pavate cu pavele de tip Elis Pavaje si în curte exista spatii atent create si dotate cu echipamente sigure pentru joaca copiilor din complex. Accesul în incinta complexului este absolut securizat si întreg teritoriul este video supravegheat.

Ce tine de locurile de parcare, aici în complexul locativ sunt presupuse un total de 347 locuri de parcare supraterane si subterane, printre care 59 de locuri sunt dedicate oaspetilor si vizitatorilor, locurile dercare supraterane la fel sunt pavate cu pavele ELIS PAVAJE.

Apartamente, finisaje, dotari, instalatii si echipaje

În fiecare bloc rezidential al Ansamblului locativ „Timisoara 103 Residence” se afla pozitionate câte 36 de unitati locative, astfel ca în total ansamblul locativ dispune de 288 de apartamente contemporane si confortabile. Locuintele sunt proiectate cu planimetrii decomandate si semidecomandate si dispun de înaltimea libera a încaperilor de 270 cm. Apartamentele sunt proiectate cu interioare spatioase si au scheme bine gândite, foarte functionale cu 1, 2 si 3 camere.

  • Cochetele garsoniere sunt prevazute cu scheme de doua modele si au spatiul total cuprins între 39,42 mp si 43 mp;
  • Apartamentele cu 2 camere sunt prezentate cu doua tipuri de modele de scheme si sunt proiectate cu suprafata total construita de 61,56 mp – 61,91 mp;
  • Proprietatile locative cu 3 camere sunt prevazute cu suprafata construita de 87,76 mp – 88,97 mp.

Apartamentele de la parterul blocurilor rezidentiale beneficiaza de curti private, iar locuintele pozitionate la etaje dispun de balcoane si terase deschise, ce sunt finisate cu placi ceramice de la Turin Grau - Marazzi. Beneficiarii primesc cheile de la apartamente finisate la cheie cu finisaje si instalatii durabile calitativ montate. Toti peretii interiori din apartamente sunt realizati din placi de gips-carton (RIGIPS RBI 12,5 cm) cu umplutura din vata minerala si sunt prelucrati cu amestec uscat, sunt perfect nivelati, gletuiti si zugraviti cu vopsea lavabila satinata de culoarea alba (ecologic curata). Plafoanele la fel sunt realizate din gips – carton, sunt tencuite, gletuite si zugravite cu lavabil alb. Usile interioare, ce sunt instalate în camere sunt alese cu aspecte de artar, iar din metal este instalata usa de acces în fiecare apartament si pe partea exterioara are aspecte de stejar, iar pe partea interioara cu aspecte de artar. Usile sunt de producere italiana de la firma Dierre. Pardoselile dormitoarelor si living-urilor sunt turnate cu sapele specializate pentru a corespunde sistemului de încalzire în pardoseala si sunt placate du parchet laminat de marca EGGER din Austria de nuanta Alberta OAK Polar. În camerele de baie, bucatarii si pentru pardoselile holurilor de acces sunt prevazute placaje cu placi ceramice de dimensiuni mari (60cm x 60 cm) de producere spaniola de marca Keros. Camerele de baie sunt hidroizolate si sunt complet echipate cu obiecte si instalatii sanitare: vasul wc este montat suspendat si este de la Ideal Standard si are rezervor incastrat (ascuns), lavoarul cu semi-picior la fel este de la Ideal Standard, iar cada este de la Hotline New si are dimensiunile de 175 cm pe 70 cm, bateriile alese pentru lavoar si cada/dus sunt de firma Ceraplan III, iar instalatiile termice pentru distribuirea principala a sistemului de alimentare cu apa sunt efectuate din tevi de producere germana de tip PPR cu insertie de aluminiu si sistemul de conducere sanitara pentru coloanele principale este completat cu tevi fonoizolante de tip SILENE. Toate camerele de baie dispun de sistem de ventilatie fortata prin coloana,

Fiecare locuinta se încalzeste individual prin centralele termice autonome de la firma germana BOSCH, ce sunt dotate si instalate de catre Dezvoltator. Toate instalatiile sistemului termic (Vision/Romstal) din locuinte sunt instalate prin pardoseala. Si locuintele beneficiaza de distributie zonala a încalzirii si de termostate de ambient.

Toate instalatiile electrice montate, prizele si întrerupatoarele din apartamente sunt alese de la firma Comtec, iar tablourile electrice sunt de la SCHRACK de producere austriaca. Locuintele beneficiaza si de instalatii pentru sistemul de aer conditionat în camera de living, producatorul aparatelor de aer conditionat este firma MIDEA din seria New RF. Blocurile locative sunt racordate la toate utilitatile si dispun de contorizare separata pentru fiecare apartament la fiecare utilitate independent (apometrele si contoarele de gaze si energie electrica sunt instalate). Fiecare apartament în parte are instalat câte un senzor pentru controlul si prevederea scurgerilor de gaze. Apele pluviale si menajere vor fi evacuate prin coloane comune, ce sunt bine izolate fonic.

De asemenea în apartamente este internet si TV prin fibra optica, ce sunt conduse de catre furnizorii de servicii din zona pâna la intrare în apartament.

Nu numai pentru confort si controlul oaspetilor si vizitatorilor neasteptati, dar si pentru un nivel mai înalt de securitate - la intrare în fiecare apartament este instalat interfonul, ce comunica cu accesul principal în imobil.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
termostat  |  Accesul in imobil  |  Acoperire teren sport  |  Acoperire vopsea lavabila  |  Acoperis ecologic  |  Adezivi ceresit  |  Adezivi granit  |  Adezivi henkel  |  Adezivi placi ceramice  |  Adezivi placi gips carton  |  Adezivi polistiren  |  Adezivi standard  |  Adezivi tevi pvc  |  Aer conditionat comercial  |  Aer conditionat rezidential  |  After school  |  Alei pietonale  |  Alei trotuare  |  Alimentare electrica  |  Aluminiu compozit  |  Aluminiu laminat  |  Ansamblu rezidential  |  Ansamblu rezidential apartamente  |  Apa minerala  |  Apa potabila  |  Aparatura electrica  |  Aparatura optica  |  Aparatura tablouri electrice  |  Apartamente bucuresti  |  Apartamente la bloc  |  Armaturi grinzi  |  Armaturi stalpi  |  Bai apa  |  Baie cu cada  |  Balcoane pvc  |  Banci date  |  Banci fitness  |  Banci parcuri  |  Baterii senzori  |  Beton izolare  |  Blocuri apartamente  |  Blocuri beton  |  Blocuri ceramice  |  Blocuri gips  |  Btu   |  Cafenele mall  |  Camera de baie  |  Camere ventilatie  |  Camere video  |  Camere video ip  |  Camerele sunt dotate  |  Casa grinzi  |  Casa scarii   |  Centrala termica  |  Centre distractii  |  Cinema 3d mall  |  Cinema mall  |  Climatizare gradini  |  Cod acces  |  Coloane beton  |  Complex rezidential  |  Condens   |  Conductivitate termica  |  Constructii apartamente  |  Constructii blocuri  |  Constructii comerciale  |  Constructii gradinite  |  Constructii grinzi metalice  |  Constructii la cheie  |  Constructii locuinte  |  Constructii magazine  |  Constructii metalice  |  Constructii rezidentiale  |  Constructii scoli  |  Constructii spatii comerciale  |  Curent aer  |  Curenti slabi  |  Deplasarea   |  Design apartament  |  Design casa  |  Design rezidential  |  Detalii de arhitectura  |  Dotari bucatarii  |  Dotari magazine  |  Echipamente aer conditionat  |  Echipamente constructii  |  Echipamente electrice  |  Echipamente fast food  |  Echipamente relaxare  |  Echipamente si dotari  |  Echipamente ultima generatie  |  Educatie sanitara copii sector  |  Evacuare ape pluviale  |  Fete de aluminiu   |  Fibra ceramica  |  Fibra de calitate   |  Fibra optica  |  Finisaje apartamente  |  Finisaje constructii  |  Finisaje interioare  |  Finisaje interior/exterior  |  Finisaje pereti  |  Fitness echipamente  |  Fundatie beton  |  Fundatii beton  |  Geam armat  |  Gleturi interior  |  Gradinite sector 6  |  Grau integral  |  Grinzi aluminiu  |  Grinzi beton armat  |  Hidroizolatii bai  |  Hidroizolatii beton armat  |  Hidroizolatii bucatarii  |  Hidroizolatii fundatii  |  Hidroizolatii placi beton  |  Hidroizolatii sapa  |  Hidroizolatii terase  |  Hidroizolatii zidarii  |  Iluminat exterior  |  Iluminat exterior senzori miscare  |  Iluminat interior  |  Iluminat senzor miscare  |  Impamantare instalatii electrice  |  Incalzire electrica in pardoseala  |  Incalzire electrica pardoseala  |  Incalzire pardoseala  |  Incalzire pardoseli  |  Incalzire prin pardoseala  |  Incalzirea electrica  |  Instalatia de iluminat  |  Instalatii aer conditionat  |  Instalatii climatizare  |  Instalatii curenti slabi  |  Instalatii electrice banci  |  Instalatii electrice exterioare  |  Instalatii electrice exterior  |  Instalatii electrice interioare  |  Instalatii electrice interior  |  Instalatii electrice locuinte  |  Instalatii iluminat  |  Instalatii parcuri  |  Instalatii ventilatie  |  Instalatiile electrice  |  Interfon interior  |  Intrerupatoare electrice  |  Izolare pereti  |  Izolare tevi  |  Izolate termic si fonic  |  Lavoar picior  |  Lavoar semipicior  |  Locuri joaca  |  Locuri joaca mall  |  Lucrari de rezistenta  |  Lucrari din rigips  |  Lucrari exterioare  |  Lucrari inaltime  |  Lucrari instalatii electrice  |  Lucrari instalatii sanitare  |  Lucrari integral ceramice  |  Lucrari si servicii  |  Lucrari zidarie  |  Magazine alimentare dotari  |  Magazine marca  |  Mijloace de transport  |  Modificare instalatii gaz natural  |  Montare placi termoizolante polistiren  |  Montat obiecte sanitare  |  Mortar exterior  |  Mortar monostrat  |  Nivel de zgomot   |  Nuanta naturala  |  Obiecte granit  |  Obiecte iluminat  |  Obiecte polistiren  |  Obiecte sanitare  |  Obiecte sanitare ceramica  |  Parchet artar  |  Parchet banci  |  Parchet laminat  |  Parchet sapele  |  Parchet standard  |  Parchet stejar  |  Pardoseli ceramice  |  Pardoseli exterior  |  Pardoseli pavele  |  Pardoseli placi ceramice  |  Pardoseli spatii parcare  |  Pardoseli vopsite  |  Pardoselile din pvc  |  Pavaje alei  |  Pavaje curti, alei, trotuare  |  Pavaje exterioare  |  Pavaje gazon  |  Pavaje rezidentiale  |  Pereti gips carton  |  Pereti pvc  |  Pereti rigips  |  Placaje ceramice  |  Placari ceramice  |  Placari ceramice exterior   |  Placari cu gips carton  |  Placari din gips carton  |  Placari exterioare  |  Placari exterioare polistiren  |  Placari interioare  |  Placari pereti  |  Placari polistiren  |  Placari rigips  |  Placari stalpi  |  Placi aluminiu compozit  |  Placi beton armat  |  Placi carton  |  Placi ceramice  |  Placi ceramice exterior  |  Placi ceramice interior  |  Placi distributie  |  Placi finisate  |  Placi gips carton  |  Placi talpi  |  Placi turnate  |  Placi video  |  Placi, stalpi, diafragme  |  Polistiren expandat  |  Polistiren verde  |  Prize electrice  |  Producere energie termica  |  Profil aluminiu  |  Profile aluminiu  |  Profile culoare  |  Profile exterior  |  Profile interior  |  Profile polistiren  |  Profile polistiren expandat  |  Profile pvc  |  Profile pvc izolare termica  |  Profile sanitare  |  Profile structura  |  Pvc expandat  |  Restaurante echipamente  |  Restaurante mall  |  Rezervor de apa   |  Rezistenta din beton armat  |  Sapa de nivel  |  Scheme electrice  |  Securitate banci  |  Securizare internet  |  Senzori de apa  |  Senzori gaz  |  Senzori miscare  |  Senzori parcare  |  Servicii arhitectura  |  Servicii de finisaje exterioare   |  Servicii policlinica  |  Servicii securitate  |  Sistem interfon  |  Sistem confort  |  Sistem informatii  |  Sistem ventilatie restaurante  |  Spatii de parcare   |  Spatii joaca  |  Spatiu de energie  |  Stalpi beton  |  Stalpi de beton   |  Stalpi iluminat  |  Statii alimentare  |  Statii climatizare  |  Statii electrice  |  Statii incinta  |  Stil de viata  |  Stil modern  |  Structura metalica  |  Tablouri electrice distributie  |  Talpi construite  |  Talpi fundatii  |  Tencuiala decorativa  |  Tencuieli exterioare  |  Tencuieli interioare  |  Tencuieli interior  |  Terasa vara  |  Terase constructii  |  Terase exterioare  |  Terase pvc  |  Termosisteme de fatada  |  Termostat ambient  |  Tevi constructii  |  Tevi energie  |  Tevi ppr  |  Tevi pvc  |  Tevi transport apa  |  Tipuri de constructii  |  Transfer termic  |  Transport echipamente  |  Transport national  |  Trotuare pietonale  |  Urmatoarele tipuri de servicii  |  Vata minerala  |  Ventilatie si climatizare  |  Vin romania  |  Vopsea lavabila  |  Vopsea lavabila exterior   |  Vopsea spatii interioare  |  Vopsea zidarie  |  Zidarie ytong  |  Zugravi bucuresti  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.