Quantum Garden - Ansamblu rezidential, Bucuresti Afisari: 99
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 20
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Bucuresti-Magurele , Nr.97-99, Sector 5, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0746292833
-------------------------
Web: Internet
  email: vanzari@quantumgarden.ro
  site: quantumgarden.ro
  facebook: Quantum-Garden-109627204552111/

 
Dezvoltator - Quantum Residence  
Detalii  

Quantum Group este un grup de lucru in industria imobiliara din Romania, mai exact un parteneriat pentru investitii in acest domeniu, realizat de catre managementul companiei SudRezidential.ro.

Acesta are drept scop dezvoltarea de proiecte imobiliare mixte, alcatuite din locuinte cu regim de inaltime redus de tipul case, vile dar si din proiecte complementare: proiecte comerciale, proiecte de dezvoltare a facilitatilor sociale si de shopping, in Sudul Zonei Metropolitane a Capitalei, o zona aflata intr-o continua expansiune rezidentiala.

Primul pas in realizarea acestui demers a inceput cu achizitia unor terenuri de mari dimensiuni, in vederea construirii ulterioare a diferitelor proiecte propuse, proiecte atat rezidentiale cat si comerciale, complementare sau logistice.

Cine sunt membrii acestui grup de investitii imobiliare?

In principal sunt oameni din industria imobiliara cu o vasta experienta in dezvoltarea proiectelor rezidentiale si non-rezidentiale, “actori” cu renume si expertiza indelungata pe acesta piata, societati si fonduri de investitii, cu o istorie ireprosabila in cadrul proiectelor realizate pana acum, in parteneriat cu Sud Rezidential.

Care este amploarea acestor investiti realizate de Quantum pana acum?

De la infiintare, adica din a doua parte a anului 2020 si pana la inceputul anului 2021 au fost investite in diferite proprietati imobiliare si anume in terenuri si cladiri, aproximativ 5 milioane de Euro.

Acesta este doar primul pas legat de aceste investitii, prin urmare valoarea totala a investitiilor va fi de ordinul catorva zeci de milioane de euro, insa la aceasta ora este prematur sa discutam despre sume, pentru ca, proiectul este in faza de dezvoltare si este foarte probabil ca extinderea lui sa fie exponentiala, pe masura ce zona si proiectele avute in vedere vor prinde viata.

De catre cine este reprezentat si sustinut brandul Quantum?

Grupul dispune deja de toata infrastructura companiilor Sud Rezidential si de implicarea intregii echipe manageriale, care a alcatuit de altfel si un master plan de investitii pe un termen de 5 ani, care sta la baza acestui brand.

De asigurarea creditarii financiar-bancare se va ocupa Credit24h.ro, divizia financiara Sud Rezidential, care va asigura atat finantarea proiectelor, cat si achizitia locuintelor de catre noii locatari ai proiectelor ce se vor derula. Avand intregul suport al celorlalte divizii si departamente ale grupului Sud Rezidential, care vor solutiona toate provocarile in house, putem spune ca exista toate ingredientele pentru un nou capitol de dezvoltare imobiliara durabila si de succes.

Spre exemplu si acesta este un aspect foarte important: proiectarea ansamblurilor rezidentiale viitoare se va face cu tot know-how-ul departamentelor de management si de proiectare ale grupului. La acest moment, proiectarea este deja in curs de realizare, fiind in faza finala, iar arhitectii Sud Rezidential au initiat si obtinut autorizarea primelor proiecte rezidentiale.

Departamentul de Vanzari Sud Rezidential, unul dintre cele mai eficiente si premiate departamente de vanzari din Romania, care lucreaza la acest moment alaturi de departamente  de Marketing pentru realizarea identitatilor vizuale ale acestor proiecte si stabilesc ultimele detalii inante de a le lansa pe piata.

O alta divizie importanta din cadrul grupului este Avalon Romania Building Industry, companie care se va ocupa in totalitate si cu prioritate de aceste proiecte, pentru a asigura logistica derularii lucrarilor, urmand sa livreze toate materialele de constructii si echipamentele necesare pentru construirea acestor ansambluri de locuinte si functiuni complementare.

Prin urmare, acest parteneriat va avea toate premisele unui proiect de mare succes, fiind gandit si realizat unitar cu suportul deplin al tuturor departamentelor din cadrul grupului: tehnic, juridic, management, proiectare, executie si nu in ultimul rand de know-how-ul si experienta de peste 10 ani dobandita in derularea unor astfel de proiecte.

Ce proiecte sunt dezvoltate in acest moment de catre Quantum?

Anul acesta am decis initierea a 4 proiecte din cele 5 stabilite initial cu partenerii nostri. Primul pas sau mai exact primul proiect vizeaza edificarea ,,cartierului general” mai exact un centru complex de comanda si coordonare a proiectelor rezidentiale, care va consta intr-o cladire mixta de birouri si spatii comerciale, aflata in imediata apropiere a celorlalte proiecte de locuinte.

Cladirea se numeste Quantum Home Center si va fi compusa, pe langa spatiile comerciale aflate la parter, din birourile grupului de lucru aflate la etaj, dintr-un showroom de materiale si echipamente ce vor fi folosite in cadrul proiectelor noastre, dar si dintr-un departament de design interior, unde designerii vor stabili, conform indicatiilor cumparatorilor de locuinte, ce finisaje si echipamente se vor folosi in amenajarea viitoarei locuinte. De asemenea, cladirea va gazdui  Departamentul de Vanzari si Departamentul Financiar, care va asigura finantarea adecvata fiecarui client. Ultimul etaj al acestui imobil va gazdui un spatiu dedicat recreeri si discutiilor cu partenerii nostri, sub forma unei cafenele cu ,,arome” imobiliar-financiare.

Un alt proiect pe care il incepem in primavara acestui an se numeste Quantum Garden Villas si este localizat chiar langa centrul mentionat mai devreme, acesta constand intr-un proiect  mixt de vile, alcatuit din case individuale, vile alipite la calcan, dar, si un alt model de vila de dimensiuni mai mici, cerut in special de catre clientii nostri tineri, aflati la inceput de drum.

Proiectul se intinde pe o suprafata de 16.000 mp si este gandit in cel mai mic detaliu de catre arhitectii nostri, fiind conceput astfel incat sa convinga prin design si executie, inca de la prima intalnire.

Acesta va dispune de multiple facilitati: acces facil auto cu 4 cai de acces generoase, dintre care 2 cu acces direct din drumul principal (Sos. Berceni), drumurile interioare avand o latime de 9 m, un magazin modern de tipul Shop&Go de aproximativ 500 mp, un Bistro Italian si o sala de fitness, plus o cafenea moderna, toate fiind aflate in cadrul ansamblului.

Tot in primavara acestui an demaram si constructia unui alt proiect rezidential de vile, aflat la o mica distanta de cel mentionat anterior, care se numeste Quantum Club Village, un proiect foarte amplu realizat pe o suprafata mult mai mare de teren. Este un proiect special prin componenta sa, deoarece in cadrul acestuia se regasesc locuinte eficiente energetic, locuinte moderne prin arhitectura, cu o compartimentare excelenta. Un atuu foarte important al acestui proiect cu un numar de 68 de case, este legat de loturile de teren alocate vilelor/caselor, acestea fiind insotite de terenuri ample, avand suprafete de teren incepand de la 350 mp. Si acest proiect va dispune de 4 cladiri mixte: comerciale si de facilitati, in care se vor regasi diferite functiuni puse la dispozitia rezidentilor.

Proiectul se va edifica pe o suprafata de 35.000 mp, avand acces si deschidere directa din Soseaua Berceni, pe un drum intern foarte generos de 11 m latime, accesul fiind foarte facil si rapid catre soseaua de centura a Capitalei si viitoarea autostrada de centura pentru care s-au inceput lucrarile de edificare in acest an.

In proiectarea acestui ansamblu rezidential, am plecat de la sugestiile si solicitarile clientilor nostri, fiind dedicat si gandit pentru satisfacerea celor mai exigente dorinte si cerinte ale acestora. Din aceste motive, acest proiect de suflet al nostru, a fost proiectat cu foarte mare grija, pasiune si putem spune ca este de departe cel mai echilibrat, aerisit si modern proiect rezidential din aceasta zona metropolitana. Intimitatea locatarilor a fost un alt aspect important, astfel ca imobilele au fost dispuse in asa fel incat sa existe o distanta suficienta intre imobile, pentru a satisface si acest aspect important pentru cumparatori.

Nu in cele din urma dorim sa mentionam si cateva informatii despre Quantum Street Mall Center si anume faptul ca, desi ne aflam in faza de autorizare, vom demara cat de curand posibil constructia primului Street Mall din aceasta zona.

Noul proiect este amplasat intre cele doua ansambluri rezidentiale de locuinte, cu o deshidere stradala excelenta, accesul urmand a se face direct din Soseaua Berceni, scopul fiind sa deserveasca in cel mai scurt timp toti rezidentii din acest areal.

Conceptul de Street Mall a fost foarte bine primit in noile zone rezidentiale si reprezinta o facilitate importanta pentru rezidentii din ansamblurile de locuinte noi, care doresc un acces rapid si facil catre zonele de shopping, evitand calatoriile catre aglomerarile urbane.

Acesta va dispune de suprafete de ordinul catorva mii de metri patrati de spatii comerciale, ce vor fi oferite spre inchiriere celor mai cunoscute branduri din piata de retail, alimentatie publica si Horeca, fiind deservite si de o parcare de mari dimensiuni.

Cand vor fi livrate primele unitati locative din cadrul proiectelor Quantum?

Speram ca in cea de a doua parte a anului 2021 sa incepem sa livram clientilor nostri primele locuinte atat in Quantum Garden Villas cat si in proiectul Quantum Club Village Residence.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Accesul in imobil  |  After school  |  Alimentatie publica  |  Ansamblu rezidential  |  Ansambluri rezidentiale  |  Apartamente la bloc  |  Arhitectura proiectare  |  Asigurarea locuintelor  |  Baza logistica  |  Cadre beton  |  Cafenea mall  |  Cafenele mall  |  Camera de baie  |  Camere video  |  Camere video ip  |  Case gradina  |  Case rezidentiale  |  Cercetare piata  |  Certificare mediu  |  Cladiri birouri  |  Complex rezidential  |  Constructii birouri  |  Constructii case  |  Constructii cladiri  |  Constructii cladiri rezidentiale  |  Constructii comerciale  |  Constructii de cladiri  |  Constructii locuinte  |  Constructii rezidentiale  |  Constructii spatii birouri  |  Constructii spatii comerciale  |  Constructii vile  |  Consumului de timp  |  Curs marketing notiuni baza  |  Departament marketing  |  Departamentul intern de marketing   |  Departamentul intern de vanzari  |  Depozitare in siguranta  |  Design birouri  |  Design exterior  |  Design interior  |  Design interior rezidential  |  Design interior si arhitectura  |  Design rezidential  |  Design showroom  |  Design spatii lucru  |  Design tehnic  |  Detalii de arhitectura  |  Detalii de executie  |  Dezvoltare imobiliara  |  Dimensiuni model  |  Drept financiar   |  Drept imobiliar  |  Echipa de profesionisti  |  Echipa specialisti  |  Echipamente alimentatie vanzari  |  Echipamente bancare  |  Echipamente constructii  |  Echipamente home fitness  |  Echipamente lucru  |  Echipamente lucru comanda  |  Echipamente lucru inaltime  |  Etapele de constructie  |  Expertiza financiara  |  Finisaje cladiri  |  Finisaje constructii  |  Finisaje interioare  |  Finisaje interioare executie  |  Fitness echipamente  |  Fonduri financiare  |  Fonduri investitii  |  Gradini rezidentiale  |  Grill gradina  |  Imobiliare rezidential  |  Incalzire pardoseala  |  Inchiriere imobil  |  Inchiriere imobiliare romania  |  Industria auto  |  Inginerie   |  Interventie rapida  |  Investitii financiare  |  Investitii imobiliare  |  Lucru la inaltime  |  Management financiar  |  Management general  |  Management proiect  |  Management timp  |  Management zone rezidentiale  |  Managementul proiectelor it  |  Marketing vanzari  |  Marketing direct  |  Marketing imobiliar  |  Materiale finisaje  |  Monitorizare video  |  Montare placi termoizolante polistiren  |  Pana energie  |  Paza cladiri  |  Petreceri familie  |  Petreceri in vila  |  Piata victoriei   |  Plan marketing  |  Prima casa  |  Programul prima casa  |  Proiect management  |  Proiect rezidential  |  Proiectare case  |  Proiectare cladiri birouri  |  Proiectare constructii  |  Proiectare imobiliara  |  Proiectare locuinte  |  Proiectare mecanica  |  Proiectare spatii comerciale  |  Proiecte case  |  Proiecte cladiri birouri  |  Proiecte cladiri comerciale  |  Proiecte constructii  |  Proiecte imobiliare  |  Proiecte locuinte  |  Proiecte spatii comerciale  |  Proiecte vile  |  Proiectul de executie  |  Proiectul tehnic  |  Proprietati imobiliare  |  Rezidentii nostri  |  Rezistenta din beton armat  |  Sala fitness  |  Shop design  |  Showroom  |  Showroom auto  |  Sistem confort  |  Sistem solar  |  Sisteme acces  |  Sisteme depozitare  |  Sisteme parcare  |  Spatii de birouri  |  Spatii de depozitare  |  Spatii de parcare   |  Spatii depozitare  |  Tencuiala decorativa  |  Terasa acoperita  |  Terasa gradina  |  Tipuri de constructii  |  Toata suprafata  |  Unitati bancare   |  Vanzari birouri  |  Vanzari case  |  Vanzari imobile  |  Vanzari imobiliare  |  Vanzari rezidentiale  |  Vanzari spatii comerciale  |  Vanzari terenuri  |  Vanzari vile  |  Zone de expertiza  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.