Toscana Residential Park - Ansamblu imobiliar, Otopeni / Ilfov Afisari: 66
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 15
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada 23 August, Nr. 200 - 202, Otopeni, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0730177383; 0737722222; 0371789280
-------------------------
Web: Internet
  email: sales@toscana-otopeni.ro
  site: toscana-otopeni.ro
  facebook: toscanaotopeni

 
Toscana Residential Park - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Ansamblul rezidential „Toscana Residential Park” este format din 14 blocuri locative, fiecare din acestea este construit cu un subsol plus parter plus 3 etaje locative si plus o mansarda. Ferestrele instalate la blocuri sunt de marca Salamander cu profil PVC de culoare alba în interior si gri la exterior, cu geam termopan, termoizolant si securizat. Balustradele de la terase sunt finisate cu sticla securizata. Ascensoarele instalate la blocuri sunt de marca Schindler. În curtea complexului locativ pentru copii sunt organizate locuri de joaca si sunt spatii verzi amenajate. De asemenea marketul Mega Image este localizat în incinta Complexului. Locurile de parcare sunt oferite la alege în trei tipuri, sunt locuri de parcare terestre, subterane sau parcari supraetajate de tipul sistemului Klaus. Sunt instalate camere pentru supraveghere video si în complex este paza 24/24 si accesul în incinta se efectueaza prin bara de acces si cu cartela. Precum si functioneaza sistemul de interfon. În incinta este iluminat stradal.

Despre apartamente si finisaje

Proiectul rezidential „Toscana Residential Park” ofera cumparatorilor apartamente cu 2 si 3 camere, complet finisate. La intrare în fiecare apartament este montata usa blindata de marca Dolmen cu grosimea de 70 mm si cu sistem de antiefractie, usile interioare sunt de firma Exea si au închideri magnetice. Parchetul, gresia si faianta placata în locuinte este de producere de la Argent Ceramica Spania. Peretii sunt finisati cu vopsea lavabila. În camerele de baie sunt dotate obiecte sanitare de la Ideal Standard. Locuintele sunt echipate cu senzor de fum. Contoarele individuale de gaz si pentru curent electric sunt instalate, precum si apometrele la fel sunt conectate.

Dezvoltatorul cartierului rezidential „Toscana Residential Park” este Compania „LR Group”, care are o vasta experienta în domeniul constructiilor rezidentiale.

Pentru cumparatorii interesati de locuintele noi, mai multe informatii detaliate si materiale utile sunt afisate pe pagina oficiala a Ansamblului Rezidential „Toscana Residential Park”.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video