Citta Residential Park - Complex rezidential, Bucuresti Afisari: 87
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 22
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Pantelimon, Nr. 266, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0741252723
-------------------------
Web: Internet
  email: info@nuscocitta.ro; catalina.urzicana@remax.ro
  site: nuscocitta.ro
  facebook: cittaresidentialpark

 
Citta Residential Park - detalii complex  
Detalii  video  

Citta Residential Park este situat într-o zona dezvoltata la maxim cu o legatura minunata de transport în comun cu linii de autobuze, troleibuze, tramvaie si cu statia de metrou Costin Georgian, la dor 15 minte mers pe jos. În apropierea Complexului Locativ sunt câteva parcuri: Parcul National, Parcul Florilor si Parcul Morarilor. De asemenea se afla Centrul National de tenis si Cluburile sportive „World Class” si „Miramar”. Din punct de vedere comercial, nu departe se afla supermarketurile Bila, Carrefour si Kaufland. Este Centrul Comercial - „Mega Mall” cu diverse magazine, cinema si alte servicii de interes pentru toata familia. De asemenea în apropiere sunt farmacii, spitale, policlinici, oficiu postal si sector de politie. Copii locatarilor acestui Ansamblu Rezidential au la dispozitie în imediata apropiere de casa: scoala, liceu, gradinite si colegiu.

Caracteristici constructive si structura

Ansamblul Rezidential „Citta Residential Park” este format din patru blocuri de apartamente, care au un sistem de înaltime cu subsol, parter si 11 etaje locative. Fundatia caselor locative este formata dintr-un radier general cu grosimea de 160 de cm. Carcasa cladirilor este din diafragme, stâlpi si grinzi din beton armat.

Facilitatile Ansamblului Rezidential

Complexul locativ dispune de un sistem de securitate cu supraveghere vide si monitorizare precum si acces securizat cu paza în incinta. Pentru copii sunt amenajate locuri de joaca si spatii verzi. La parter sunt prevazute spatii comerciale. Pentru autoturisme exista organizate locuri de parcare.

Despre apartamente

Ansamblul Rezidential „Citta Residential Park” contine 380 de apartamente cu 2 si 3 camere, care se predau cumparatorilor - complet finisate.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidential „Citta Residential Park”este Compania Nusco Imobiliara, care a fost înfiintata în anul 1997.

Modalitati de achizitionare

ProgramulPrima Casa, Credit ipotecar si Credit imobiliar.

Mai multe despre apartamentele noi, dotari, finisaje, compartimentari si suprafete, gasiti pe web site-ul Ansamblului Rezidential „Citta Residential Park”.

Situat în apropierea Pietei Delfinului, pe soseaua Pantelimon nr. 266, sector 2, într-o zona în plina dezvoltare, bine conectata la oras, Città Residential Park este un complex rezidential nou, format din 5 blocuri cu 464 de apartamente de 2 si 3 camere ce au suprafete construite cuprinse între 70 si 92 mp. Ansamblul rezidential se va dezvolta în doua etape, pe o suprafata de aproximativ 2 hectare. Va propunem spre vanzare apartamente noi in 5 cladiri cu subsol, parter si 11 etaje.

Construit dupa cele mai înalte standarde de calitate si de siguranta, cu solutii moderne pentru eficientizarea costurilor de întretinere, Città Residential Park beneficiaza de spatii verzi comunelocuri de joaca pentru cei mici, spatiu comercial si locuri de parcare. Toate, în incinta securizata si monitorizata a complexului.

Apartamentele decomandate si complet finisate din Città Residential Park sunt alegerea perfecta pentru Programul Prima Casa.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video