Parcului 20 - Complex rezidential, Bucuresti Afisari: 71
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Agentii imobiliare Vizitatori: 14
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Parcului, Nr.20, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0759890890; 0310699740; 0312297708
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.parcului20.ro

 
Parcului 20 - detalii ansamblu  
Detalii  video

Complexul rezidential „Parcului 20” dispune de 3 000 metri patrat plantati cu verdeata, copaci, arbusti si alte plante decorative, pentru a oferi locatarilor o zona de parc cu locuri de odihna si spatii de relaxare chiar în curtea casei, unde se vor distra atât copiii locatarilor cât si parintii lor. În apropiere este prevazut centrul „World Class” pentru copii. Ansamblul rezidential este format din doua cladiri de apartamente fiecare cu câte 11 etaje locative. Fatadele blocurilor sunt partial placate cu ALUCOBOND, ce asigura o termoizolare fiabila si ofera un aspect atractiv. Un numar de 579 de locuri pentru parcarea transportului personal al locatarilor, plus sunt oferite locuri pentru parcarea bicicletelor. De asemenea rezidentii pot cumpara si una din cele 80 de boxe de depozitare disponibile.

Arhitectura, stilul si configuratia apartamentelor

Un numar total de 469 de unitati locative sunt oferite în 30 de modele de configuratii. La dispozitia locatarilor stau garsoniere, apartamente cu 2-3-4 camere si duplexuri cu 3-4-5 camere. Toate apartamentele sunt primitoare si luminoase si dispun de spatii mari vitrate. Suprafata utila a locuintelor este cuprinsa între 38,45 mp si 55,10 mp pentru apartamentele cu 2 camere; de la 54 mp pâna la 78,8 mp pentru apartamentele cu 3 camere, apartamentele cu 4 camere dispun de suprafata utila de 91,95 mp, de la 71,80 mp si pâna la 133,85 mp utili sunt oferite duplexurile, iar garsonierele sunt prezentate cu suprafata utila de 35,55 mp. Toate locuintele din ansamblul rezidential „Parcului 20” sunt echipate cu tehnologie state–of-the-art Gewiss, sistemul smart – home, acest fapt asigura controlul complet a consumului de energie si securitate deplina. Sistemul de încalzire a locuintelor este realizat prin pardoseala. Iar peretii interiori sunt termoizolati cu vata minerala. Apartamentele situate la parterul cladirilor dispun de gradini personale, iar majoritatea apartamentelor de la etaje sunt proiectate cu terase generoase.

Complexul locativ „Parcului 20” este dezvoltat de catre compania „Cordia”, care este o parte a unui dintre cei mai importanti dezvoltatori si investitori imobiliari din Europa Centrala si de Est – filiala a grupului Futureal.

Dezvoltatorul ansamblul rezidential „Parcului 20” invita pe toti potentialii cumparatori la o vizionare a acestui proiect locativ. Pentru a va programa la o vizita, va rugam sa accesati site-ul complexului locativ „Parcului 20”.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video