NEO Floreasca Lake - Ansamblu rezidential, Bucuresti Afisari: 74
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 20
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Zagazului , Nr.1, Sector , Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0726000026; 0799008033
-------------------------
Web: Internet
  email: office@one.ro
  site: one.ro/neo-floreasca-lake/
  facebook: NeoFloreascaLake/

 
NEO Floreasca Lake - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Continuând sa evolueze si sa creasca valoarea cartierului, Neo Floreasca Lake va fi o dezvoltare rezidentiala de înalta calitate, cu o frumoasa vedere panoramica asupra lacului Floreasca.

Neo Floreasca Lake este o resedinta exclusivista de tip boutique care se dezvolta la marginea lacului Floreasca.

Neo Floreasca Lake este conceput ca un mic complex rezidential contemporan, oferind o selectie unica de apartamente elegante. Cu o arhitectura originala si eleganta, Neo Floreasca Lake ofera apartamente de top care se încadreaza în linia conceptuala de tip boutique a diviziunii Neo. Complexul rezidential va oferi o gama variata de apartamente si o colectie limitata de penthouse-uri cu vederi spectaculoase asupra lacului Floreasca, într-o zona linistita si exclusivista.

Aceasta proprietate de tip boutique ofera o eleganta unica datorita mixului iconic de arhitectura clasica si contemporana. Locuitorii vor fi întâmpinati într-un hol somptuos, proiectat de Lemon Interior Design. Apartamentele vor oferi ocupantilor un sentiment de exclusivitate, deoarece fiecare proprietate va fi unica si inovativ proiectata.

Similar oricarei cladiri dezvoltate de One United Properties, aceasta noua structura va integra si un plan eficient din punct de vedere energetic, cu certificat verde si impact minim asupra mediului.

Neo Floreasca Lake reprezinta alegerea unei locuinte cu design spectaculos, care raspunde tuturor nevoilor si dorintelor individuale.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video