Nusco City - Ansamblu rezidential, Bucuresti Afisari: 95
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 29
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Pipera, Nr.48/A- Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0742075272
-------------------------
Web: Internet
  email: office@nuscocity.ro
  site: nuscocity.ro
  facebook: NuscoCity/

 
Nusco City - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Nusco City se va dezvolta pe 23 de hectare în zona de Nord a Bucurestiului si va avea în prima faza 4 blocuri cu 310 apartamente de 2, 3 si 4 camere, care vor beneficia de parc interior amenajat de peisagisti cu experienta, fatade cu accente de lemn natur, terase generoase si finisaje premium.

În inima zonei de business din nordul orasului si în imediata apropiere a efervescentei zonelor Aviatiei si Floreasca.

Prezentare

 

Situat în nordul orasului, chiar în inima zonei de business a Bucurestiului si în imediata apropiere a zonelor Aviatiei si Floreasca, prima faza a ansamblului rezidential de proportiile unui oras se construieste între statiile de metrou Pipera si Aurel Vlaicu, la mica distanta de Promenada Mall si de cele mai mari cladiri de birouri din zona. Si, desi vei ajunge extrem de repede la birou, la cumparaturi si la metrou, parcul verde din incinta te va face sa uiti ca esti atât de aproape de serviciu.

Complex rezidential exclusivist construit de NUSCO imobiliara.

Nusco City se va dezvolta pe 23 de hectare în zona de Nord a Bucurestiului si va avea în prima faza 4 blocuri cu 310 apartamente de 2, 3 si 4 camere, care vor beneficia de parc interior amenajat de peisagisti cu experienta, fatade cu accente de lemn natur, terase generoase si finisaje premium 

Inspirat de placerea pura si definit de un stil elegant dar in acelasi timp eficient.

Am gândit în detaliu fiecare element: finisaje exceptionale, compartimentari eficiente, suprafete vitrate largi, 2500mp de spatii verzi amenajate spectaculos cu plante înalte si copaci, strazi si alei interioare largi, terase generoase, locuri de joaca pentru copii, locuri de parcare pentru biciclete.

Totul la superlativ pentru casa ta. 

Un complex pentru o comunitate speciala, de oameni frumosi.

Un concept gândit pentru optiunea casei tale sau pentru prietenii tai, pe care ti-i doresti aproape. O comunitate durabila si responsabila, un mediu eficient pentru relaxarea adultilor si dezvoltarea armonioasa a copiilor .

Intra în contact cu noi si vei primi o solutie personalizata pentru tine, familie si prietenii apropiati.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video