Parcului 20 - Ansamblu Rezidential, Bucuresti Afisari: 102
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 35
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Parcului, Nr.20, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0759890890; 0310699740
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.parcului20.ro

 
Parcului20 - detalii ansamblu  
Detalii  video

Pozitionat în nordul Bucurestiului, în zona Expozitiei, ansamblul Parcului20 ofera apartamente de foarte buna calitate, cu sistem smart home integrat. Localizarea proiectului, pretul apartamentelor si calitatea constructiei sunt aspecte care fac din Parcului20 o investitie sigura si bine plasata. Stim ca într-o relatie corecta dezvoltator – client ambele parti trebuie sa câstige, de aceea construim proiectul responsabil, pentru a-si mentine valoarea în timp si pentru a oferi o locuire de calitate.

Parcului20 include 485 de apartamente noi, realizate cu materiale si solutii de constructii furnizate de companii puternice pe segmentul de piata pe care activeaza. Proiectul este construit în doua faze de dezvoltare si consta în doua cladiri cuprinse într-o volumetrie armonioasa, cu o înaltime de douasprezece etaje fiecare, ultimul fiind retras. Prima faza a proiectului cuprinde 265 de apartamente, iar a doua faza 220 de apartamente, toate unitatile fiind compartimentate eficient, cu terase si balcoane generoase, spatii ample destinate depozitarii si zone adecvate lucrului de acasa (work from home).

Situat la sase minute de mers cu bicicleta de parcul Herastrau, cu acces facil la mijloace de transport în comun (tramvai, autobuz, metrou), Parcului20 cuprinde 469 de apartamente, 579 de locuri de parcare, peste 80 de boxe pentru depozitare si parcare pentru biciclete. Statiile de metrou 1 Mai si Jiului se afla în apropiere. Aici este prevazut proiectul de metrou Magistrala 6, linia care va lega Gara de Nord de Aeroportul Otopeni. Astfel, veti avea gura de Metrou Pajura la 100 de metri de casa.

Proiectul va fi construit în doua faze de dezvoltare. Cele doua cladiri, cuprinse într-o volumetrie armonioasa, au o înaltime de unsprezece etaje fiecare. Prima faza a complexului consta în 260 unitati si are ca termen de predare luna decembrie a anului 2020.

Proiectul rezidential Parcului20 este retras cu 150 metri de drumul principal, iar între cladiri exista o distanta de 100 metri, pentru a putea oferi intimitatea necesara comunitatii. Între cele doua cladiri rezidentiale este situata o gradina privata, destinata exclusiv viitorilor locuitori ai ansamblului rezidential, în suprafata de 3.000 de metri patrati, care include copaci, plante perene, zone de relaxare, gradina yoga si o zona pentru exercitii calistenice. Consideram gradinile interioare ca o dotare standard pentru un proiect premium si am ales sa investim bugete semnificative în concept si implementare, pentru a crea un mini parc privat pentru comunitate. La mai putin de 150 metri de proiect se afla un parc cu vegetatie si loc de joaca pentru copii, iar la aproximativ 400 metri distanta se va deschide un nou centru WorldClass.

Cordia România, dezvoltatorul proiectului, parte a grupului Futureal, o companie cu experienta semnificativa în dezvoltarea de ansambluri rezidentiale în Europa Centrala si de Est, a obtinut autorizatia de construire pentru Parcului20 în luna decembrie 2018, iar constructorul a fost desemnat în luna februarie 2019.

Parcului20 este construit cu materiale de cea mai buna calitate si ofera dotari specifice unui proiect premium, la preturi corecte. Fatadele sunt placate partial cu ALUCOBOND®, fapt care asigura o termoizolare bine calculata si contribuie la estetica ansamblului. Termoizolarea peretilor interiori este realizata cu vata minerala, cea mai naturala si eficienta solutie de pe piata. Confortul termic va fi asigurat de încalzirea prin pardoseala, care mai include doua caracteristici esentiale: izolarea termica si fonica.

Orice apartament premium se identifica si prin prezenta ferestrelor ample, astfel ca Parcului20 beneficiaza de suprafete vitrate mari, care contribuie la sentimentul de spatiu primitor, cu multa lumina naturala. Toate apartamentele sunt dotate cu sistem integrat smart home GEWISS, o companie cu peste 50 de ani de experienta în furnizarea de tehnologii pentru proiecte imobiliare, cu accent pe eficienta energetica si usurinta în utilizare. Sistemele smart home din Parcului20 sunt configurate astfel încât sa asigure control, securitate si economii ale consumului de energie.

Asteptam sa ne vizitati pentru a putea discuta, fata în fata,  despre toate aceste lucruri, pentru a va prezenta oferta noastra adaptata dorintelor si exigentelor dumneavoastra si pentru a va oferi multe alte detalii despre Parcului20.

Sistemele smart-home integrate, fatada izolata cu vata minerala bazaltica si placata partial cu ALUCOBOND®, tâmplaria SALAMANDER cu 6 camere si cu sticla Saint Gobain tripan, sistemul de încalzire în pardoseala REHAU sunt doar câteva dintre elementele standard care determina o eficienta energetica si termoizolare bine calculata, pentru a asigura control, securitate si economii ale consumului de energie.

De asemenea, investim bugete semnificative în configuratia unei gradini private de peste 3.000 mp, care include copaci, plante perene, zone de relaxare si spatiu pentru exercitii calistenice. Întrucât proiectul este retras în raport cu drumul principal, atunci când veti pasi în gradina privata veti trai sentimentul propriului parc, ideal pentru relaxare si familiile cu copii.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video