Confort Nord Apartments - Ansamblu rezidential, Voluntari / Ilfov Afisari: 68
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 16
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bulevardul Pipera, Nr. 1B, Voluntari, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0731043043; 0722354354
-------------------------
Web: Internet
  email: office@rdadvisers.ro
  site: confortnord.ro
  facebook: ConfortNordApartments/

 
Dezvoltator - Natrom  
Detalii  video  

Suntem diferiti, avem gusturi si nevoi diferite. Natrom este un brand care se gandeste la oameni, la cum se simte fiecare acasa. De aceea toate proiectele realizate de noi, au in centru  confortul si placerea de a veni acasa. 

Pentru aceasta, consideram ca avem nevoie de trei elemente esentiale, “vorba francezului”: Location, Location, Location! 

Da, este cel mai important lucru la care ne uitam cand achizitionam terenul pentru un nou proiect: localizare, infrastructura si mijloace de transport. 

Dar, dupa aceea, proiectam compartimentarea spatiilor, astfel incat, atunci cand locuiesti in acea casa, sa te simti comod, sa ai totul la indemana, sa te bucuri de casa ta. La fel de important pentru noi este si calitatea materialelor folosite: lucram cu furnizori consacrati, importatori de top din Europa de Vest. 

Asadar: Localizarea, Spatiile generoase si Calitatea superioara a materialelor folosite, sunt beneficiile tale daca alegi sa locuiesti intr-unul din imobilele construite de noi.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video