Dambovita 10 - Ansamblu imobiliar, Bucuresti Afisari: 86
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 22
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Dambovitei, Nr.10, Sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0733338647; 0730177245
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@dambovita10.ro
  site: dambovita10.ro
  facebook: dambovita10/

 
Dambovita 10 - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Dâmbovita 10 este cel mai nou ansamblu rezidential dezvoltat de MC Residence in zona Grozavesti - Soseaua Virtutii, in imediata apropiere a lacului Morii si la 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Petrache Poenaru. Imobilul este situat pe strada Dambovitei, numarul 10 si are regimul de inaltime D+P+10E si cuprinde 173 garsoniere si apartamente noi cu 2 si 3 camere.

Initiativa este rezultatul miilor de ore de studiu si a potentialului pe care îl are zona: Lacul Morii va fi amenajat în viitorul apropiat, iar odata cu dezvoltarea pasajului Ciurel care are legatura directa cu Splaiul Independentei, locatia va avea acces foarte rapid si direct atat catre centru cat si catre autostrada A1 Bucuresti - Pitesti.

Un stil de viata

Ne dorim ca fiecare apartament sa fie cât mai usor transformat în „acasa”. De aceea, am avut în vedere un mix optim de avantaje: de la o locatie accesibila si curata pâna la siguranta unei cladiri stabile cu rezistenta la incendiu si cutremur. Mai mult, îti oferim o compartimentare inteligenta si finisaje de cea mai buna calitate si îti lasam optiunea de a alege materialele si culorile.

Iata câteva infomatii generale:

  • Regim de înaltime D+P+10E
  • Cuprinde 173 de apartamente noi de tip: garsoniera, 2 camere, 3 camere si apartamente tip duplex la nivelurile superioare.
  • Dispune de 193 de locuri de parcare
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video