Acoperisuri Vestice - Sisteme Profesionale pentru Acoperisuri Arad Afisari: 73
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Acoperisuri (montare, comercializare) Vizitatori: 36
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Radnei, , Arad, judetul Arad
-------------------------
Phone: Telefon
  0790214486
-------------------------
Web: Internet
  email: info@acoperisurivestice.ro
  site: www.acoperisurivestice.ro

 
Sistem pluvial  
Detalii  video  

istemul pluvial numit si sistem de evacuare controlata a apei pluviale de pe acoperis sau sistem de colectare si scurgere a apelor pluviale, asa cum ii spune si numele, are rolul de a prelua apa de pe acoperis si a o directiona catre sistemul de canalizare.

Sistemul pluvial BILKA este fabricat din otel zincat la cald si protejat multistrat pe ambele fete pentru o comportare perfecta în timp. Sistemul de îmbinare a elementelor este simplu, rapid si eficient, nu permite scurgerea apelor pluviale pe fatada cladirii sau infiltrarea in fundatia si peretii casei, astfel protejeaza intreaga constructie asigurand o durata de viata mai mare.

Materia Prima

Producerea elementelor sistemului BILKA se bazeaza pe tehnologia suedeza, întrucât foloseste otelul suedez de cea mai buna calitate (0,6 mm), zincat pe ambele parti (275 g/mp) si acoperit cu Prelaq Nova (2 x 50 microni). Stratul de Prelaq Nova confera produselor o suprafata de netezime deosebita, stabilitate foarte mare a culorii si o rezistenta solida la actiunea apei de ploaie si a agentilor poluanti din atmosfera.

Cele cinci straturi care confera si protejeaza banda metalica garanteaza rezistenta la coroziune a fiecarui element si confera o foarte lunga durata de viata acestor produse. Acesta este motivul pentru care sistemul BILKA ofera garantii pentru o rezistenta foarte îndelungata în timp si singura operatie de întretinere pe care o necesita este redusa la simpla curatare de murdarie a jgheaburilor.

 
Galerie foto (0)
 
Prezentare video