Melny Topo, Topografie, cadastru, fotogrammetrie si scanare 3D - Cluj Napoca Afisari: 96
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Geodezie, topografie Vizitatori: 30
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Teo Peter, Nr.11A, Cluj Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0726675518; 0364141910
-------------------------
Web: Internet
  email: office@melnytopo.ro
  site: www.melnytopo.ro

 
Despre firma Melny Topo  
Detalii  video  

Firma noastra a fost infiintata in anul 2007, avand sediul social in localitatea Cluj Napoca, judetul Cluj.

Numarul angajatilor a fost intr-o permanenta crestere, atat cantitativa cat mai ales calitativa. Ne mandrim acum cu un numar de peste 30 ingineri care acopera toate domeniile topografiei.

MELNY SRL a devenit cel mai important furnizor de consultanta si servicii in domeniul ingineriei topografice din partea de NV a tarii. Acoperim toate domeniile topografiei: cadastru, topografie generala, topografie inginereasca, fotogrammetrie si scanare 3D.

Din anul 2017 firma noastra activeaza si in SUEDIA atat in domeniul topografiei ingineresti cat si in cea a scanarii 3D. Acest lucru este o confirmare a profesionalismului si calitatii oferite de societatea noastra.

Obiectivul nostru este satisfacerea clientului prin respectarea cerintelor acestuia, prin respectarea termenelor si prin asistenta post vanzare oferite.

Compania acorda o atentie deosebita pentru persoanele cu dizabilitati, iar pentru a promova egalitatea de sanse si tratament acorda atentie accesibilitatii pentru toti cetatenii la serviciile, spatiile si infrastructura care sunt furnizate sau deschise publicului. Principalul document strategic în domeniul egalitatii de sanse si tratament adoptat de catre companie este Strategia europeana 2010-2020 pentru persoanele cu handicap: un angajament reînnoit pentru o Europa fara bariere (COM/2010/0636 final).

Pornind de la datele si conceptele din  Strategia europeana 2010-2020 pentru persoanele cu handicap compania a luat urmatoarele masuri:

·        A achizitionat o rampa de acces, pentru a facitlita accesul in birourile companiei in cadrul Programului POR 2014-2020, cod SMIS 112594;

 

   

·        A amenajat grupul sanitar destinat clientilor astfel incat sa ofere facilitate si accesibilitate persoanelor cu dizabilitati in cadrul Programului POR 2014-2020, cod SMIS 112594;

·        Angajatii firmei sunt instruiti trimestrial cu privire la egalitatea de sanse, nediscriminare, egalitate de gen, persoane cu dizabilitati;

·        Pe pagina de web a companiei sunt postate diverse comunicate in ceea ce priveste egalitatea de sanse, precum  si facilitatile de acces oferite de firma pentru persoanele cu dizabiliati.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video