Adinawood Design - Tamplarie din lemn stratificat, Maneciu Ungureni / Prahova Afisari: 190
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Tamplarie lemn Vizitatori: 54
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Principala, Nr. 13, Comuna Maneciu-Ungureni,, judetul Prahova
-------------------------
Phone: Telefon
  0722766857; 0765052249
-------------------------
Web: Internet
  email: office@eko-wood.ro; adinawooddesign@yahoo.com
  site: eko-wood.ro
  facebook: facebook.com/Adinawood-Design-845904352165460/

 
EkoWood - detalii firma  
Detalii  video  

Mobilier la comandacalitate, originalitatesi armonie

Misiune:Punem laolalta trendurile în mobilier si conceptele de design la moda în România pentru a-ti oferi originalitate, autenticitate, armonie cu lucrurile care te incojoara. Un spatiu în care sa respiri si sa te simti împlinit(a).

Procesele de fabricatie sunt conform celor mai înalte tehnologii si pentru aceasta suntem dotati cu mijloace de productie moderne: masini unelte specializate, scule de la producatori consacrati.

Filozofia noastra este ca putem merge înainte numai daca clientii sunt multumiti, de aceea ne straduim sa satisfacem toate dorintele acestora. Dorim sa fim parteneri de încredere din toate punctele de vedere.

Materiale de calitatePuteti fi siguri ca toate materialele utilizate sunt de cea mai buna calitate, asigurând functionarea în conditii optime a produselor pe o perioada lunga de timp.Lucram cu precizieTranspunem în realitate ideile dvs, cu ajutorul echipei noastre dedicate si pregatita pentru orice proiect. Atentia sporita detaliilor recomanda compania noastra ca fiind o alegere inspirata.

 

Pasionati si adaptati noului îmbratisam fiecare proiect transformandu-l, cu ambitie, într-unul personal, ca pentru noi acasa. Experienta de peste 30 ani, programul dedicat destinat designului si proiectarii, utilajele de ultima generatie, organizarea moderna a companiei sunt o garantie a lucrului bine facut. Cu toate astea nu-i suficient, avem nevoie de ajutorul dumneavoastra sa ne solicitati priceperea, avem nevoie de provocari pentru a avea satisfactii!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video