PHIVITA GLOBAL SLR-D Afisari: 89
Categorie: COMERT >> Alimente naturiste, plante medicinale, apicole Vizitatori: 8
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0727505777
-------------------------
Web: Internet
  email: alin.vuca@phivitaglobal.com
  site:

 
OsteoDENX Pret: 193,00 RON
Detalii  

OsteoDENX este un produs unic, primul din această clasă, bazat pe decenii de cercetare clinică, sustinut prin patru brevete de invenţie cu date publicate în reviste medicale de referintă. Într-un studiu clinic aprobat de IRB (Comitetul Independent de Etică), la voluntarii umani cărora li s-a administrat OsteoDENX pentru 6 luni, s-a înregistrat o crestere semnificativă a formării tesutului osos, optimizarea resorbtiei osoase si îmbunătătirea stării cartilajelor de la nivelul articulatiilor, măsurate cu ajutorul unor markeri metabolici si de turnover osos (Studiul-1&2).

Studiu-1: Complexul nostru R-ELF (lactoferina imbogatita cu ribonucleaza) brevetat ajută la îmbunătătirea turnoverului osos. Un studiu clinic randomizat, placebo-controlat, a evaluat efectele suplimentării cu R-ELF asupra turnoverului osos la femei în postmenopauză. Turnoverul osos a fost monitorizat prin evalurea markerilor de resorbtie (N-telopeptide serice si peptide DPD croslinkate urinare) si a markerilor serici de formare osoasă (fosfataza alcalină specific osoasă si osteocalcina). Acest studiu indică faptul că suplimentarea cu R-ELF reduce semnificativ resorbtia osoasă realizată de osteoclaste, stimulează formarea osoasă de către osteoblaste si restabileste balanta turnoverului osos într-un timp scurt.

Studiul-2: Complexul nostru R-ELF brevetat ajută la mentinerea homeostaziei osoase. Un studiu clinic pe 6 luni, randomizat, placebo-controlat, a evaluat efectele suplimentării cu R-ELF asupra nivelurilor de citokine circulante si a sănătătii scheletului la femeile în postmenopauză. Nivelul seric al mai multor markeri pro- si antioxidanti a fost măsurat. Stresul oxidativ a scăzut semnificativ, în timp ce activitatea antioxidantă a crescut odată cu suplimentarea cu R-ELF. Deasemenea, suplimentarea cu R-ELF a arătat si efecte benefice prin reducrea stresului oxidativ la femeile în postmenopauză.

OsteoDENX este formulat să favorizeze metabolismul propriu al organismului pentru a sustine homeostazia osoasă.

Sistemul osos realizează asupra propriei structuri, simultan, două functii cu efecte opuse:

I. o continuă extractie (resorbtie) a mineralelor din matricea sa osoasă (în special calciu) II. o depozitare constantă a mineralelor pentru a sustine densitatea minerală osoasă.

Mentinerea unui echilibru (homeostazii) între aceste două procese este esentială pentru sănătatea oaselor si a articulatiilor în ansamblu. Homeostazia osoasă este dependentă de o aprovizionare neîntreruptă, transport si distribuire tintită (procese denumite comun sub termenul de biodisponibilitate) a nutrientilor osos specifici si de abilitatea (înnăscută) a mecanismelor organismului nostru de a prelucra (metaboliza) moleculele bioactive.

Cercetările din ultimii 30 de ani ale microbiologului Dr. Narain Naidu confirmă rolul vital al lactoferinei în susţinerea sănătaţii sistemului osteo-articular. Lactoferina îmbogătită cu ribonuclează (R-ELF), elementul cheie al OsteoDENX, este un complex proteic multifunctional, verificat clinic si protejat prin brevete de inventie ce aparţin renumitului expert în ingineria proteinelor, Dr. Narain Naidu. Această formulă de bioreaprovizionare osoasă contine un amestec sinergic de R-ELF, colagen hidrolizat, vitamine specific osoase (D3, K1 si acid folic), minerale osoase (Cupru, Mangan si Seleniu), Boswellia si resveratrol ce asigură un suport complex pentru oase si articulatii.

OsteoDENX sustine turnoverul (metabolismul) osos sănătos: Tehnologia noastră brevetată R-ELF ce stă în spatele formulei sustine ambele procese ale turnoverului osos. Favorizează formarea de tesut osos sănătos si în acelasi timp ajută la optimizarea unei resorbtii osoase sănătoase (extractii de minerale).

OsteoDENX facilitează biodisponibilitatea nutrientilor osos specifici. Complexul R-ELF din formulă contine o combinatie sinergică de lactoferină si ribonuclează (RNază) din lapte care sustine absortia si transportul nutrientilor ososi. Lactoferina este molecula de transport proprie organismului uman cu mai multi receptori în tractul gastro-intestinal. Anionul bicarbonat este un cofactor esential care optimizează capacitatea lactoferinei de transport a mineralelor. În aceeasi măsură, OsteoDENX este formulat să sustină transportul elementelor necesare oaselor de-a lungul barierei intestinale.

OsteoDENX protejează tesuturile osos si cartilaginos de deteriorarea oxidativă: Turnoverul osos este un proces metabolic intens energetic care poate genera radicali liberi oxidativi care deteriorează tesutul osos. Formula noastră contine antioxidanti sinergici precum Lf, Rnaze, Resveratrol, Cupru si Seleniu, care împreună protejează tesutul osos de deteriorarea provocată de radicalii liberi (stresul oxidativ).

Formarea si mentinerea unui sistem vascular sănătos: capilarele sangvine sunt esentiale pentru transportul nutrientilor osos-specifici prin intermediul circulatiei. Ribonucleazele sunt factori angiogenici proprii organismului nostru, în timp ce Vitamina K si Resveratrolul sunt compusi bioactivi sinergici care ajută la optimizarea sănătătii vasculare. OsteoDENX este formulat să sustină transportul nutrientilor ososi pe cale sangvină.

OsteoDENX ajută la menrinerea unor articulatii sănătoase: O stare de echilibru în sintezei colagenului (care este o proteină) este esentială pentru articulatii si ligamente. Formula OsteoDENX contine colagen hidrolizat (din peste) si mangan pentru a ajuta la sustinerea cartilajelor sănătoase astfel încât acestea să fie lubrifiate corespunzător şi să fie atenuate efectele miscărilor asupra articulatiilor.

 

 

 

 

 

 
 
Galerie foto (4)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
 
Calciu vitamine  |  Complexul de vitamine b6  |  Efecte benefice  |  Formarea oaselor  |  Markeri ososi  |  Matricea date  |  Nivelul de formare  |  Nivelul energetic  |  Nivelul mineralelor  |  Radicali liberi  |  Reviste medicale  |  Seleniu antioxidant  |  Sistemul osos  |  Stil de viata  |  Suplimente alimentare  |  Suplimente minerale  |  Tesut cartilaginos  |  Tractul gastro intestinal  |  Transport osos  |  Vitamine, minerale, antioxidanti  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.