Paladin Residence - Ansamblu rezidential Corbeanca / Ilfov Afisari: 159
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 54
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Unirii, Nr 216, Corbeanca, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0213100399; 0744357447
-------------------------
Web: Internet
  email: paladinresidencero@gmail.com; office@mediacity.ro; office@mediacity.ro
  site: www.paladinresidence.ro
  facebook: paladinresidence.ro/

 
Paladin Residence - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Ansamblul Rezidential „Paladin Residence” se afla amplasat pe strada Unirii, nr. 216 în centrul comunei Corbeanca, judetul Ilfov.

Despre localitatea amplasarii

Complexul locativ este situat la doi kilometri fata de DN1 si la doar 450 de metri de la soseaua principala din Corbeanca. În imediata apropiere de Rezidenta se afla cafenele, este marketul Mega Image si sunt câteva magazine mixte, este un spital, scoala medie nr. 1 si Primaria Corbeanca. În fiecare 30 de minute circula transport din fata Complexului pâna la Piata Presei. Distanta de la cartierul locativ pâna la intrarea în Bucuresti este de doar 15 km si Piata Victoriei se afla la 20,2 km, iar pâna la Piata Unirii sunt 25,1 km. Gara de Nord se afla la 22,1 km de la ansamblul locativ. Aeroportul International Henri Coanda este situat la 14,4 km si pâna la Aeroportul International Baneasa sunt de parcurs 15,5 km.

Informatii generale despre Complexul Rezidential

Complexul Locativ „Paladin Residence” are construite trei tipuri de case: case însiruite, case de tip duplex si case private individuale complet personalizate. Casele stau pe fundatii de doua directii, sistemul de rezistenta este bazat pe cadre si diafragme din beton armat si planseele la fel sunt din beton armat. Peretii caselor sunt ziditi din caramida multipor. Compartimentarile interioare la fel sunt zidite din caramida si au grosimea peretilor de 11,5 cm. Tavanele sunt efectuate din gips – carton. Fatada imobilelor este izolata termic cu polistiren expandat de 10 cm iar placa de la parter este izolata termic cu polistiren extrudat cu grosimea de 3 cm. Din exterior casele sunt finisate cu tencuiala decorativa. Balcoanele si terasele dispun de un sistem de hidroizolatie. Tâmplaria exterioara este instalata cu profil PVC Veka sau Gealan si geam termopan/tripan si glafuri exterioare din PVC. Fiecare locuinta dispune de câte doua locuri de parcare supraterane amenajate în fata casei. În Complex sunt amenajate spatii comerciale si locuri de odihna si zone de relaxare, exista doua terenuri de joaca pentru copii. Sunt servicii de întretinere si curatenie. Teritoriul Complexului locativ dispune de paza, este sub supraveghere video si are monitorizare. Strazile din incinta sunt asfaltate si dispun de iluminat stradal

Descrierea locuintelor

În total Ansamblului Rezidential „Paladin Residence” are un numar de 150 de case, care se predau cu astfel de finisaje. Baile si bucatariile au pardoselile placate cu gresie si faianta pe peretii din baie si pe blatul de lucru din bucatarie. În toate camerele, dormitoarele, livingurile, holurile peretii sunt tencuiti si vopsiti si este acoperire cu parchet laminat pe pardoseli. Sunt instalate usi celulare interioare si usa de acces în pod. Camerele de baie sunt absolut utilate si dotate cu astfel de obiecte sanitare: cada cu baterie, cabina dus, vas wc, lavoar cu baterie si desigur ca toate accesoriile sunt incluse. Sunt montate toate prizele si întrerupatoarele de la Schneider (55 circuite). Toate unitatile locative se încalzesc autonom si sunt dotate cu centrale termice individuale de marca Viessemann – Romstal si au instalate radiatoare din otel, care se dimensioneaza în functie de volumul casei. Casele sunt racordate la apa curenta, este sistem de canalizare a ansamblului. Gazele naturale si curentul electric este bransament de la reteaua stradala. Apometrele si contoarele sunt instalate individuale pentru fiecare utilitate si pentru fiecare unitate locativa. Este cablaj pentru TV si linie telefonica. RDS, internet prin fibra optica.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video