City Gardens - Ansamblu de vile, Otopeni / Ilfov Afisari: 196
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 66
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Drumul Garii Balotesti , Nr.58-62, Otopeni, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0749800400
-------------------------
Web: Internet
  email: sales@otopenicitygardens.ro
  site: www.otopenicitygardens.ro
  facebook: Otopeni-City-Gardens-1716597905333276/

 
City Gardens Otopeni - detalii complex  
Detalii  video  

Vile individuale 4 camere complex OTOPENI CITY GARDENS –  FAZA 5 – P+1, formate din living + 3 dormitoare; bucatarie; 3 bai; 2 locuri de parcare auto in curte; terasa exterioara=15mp; suprafata  construita=145mp; suprafata teren=330mp.

Strada este asfaltata pana la intrarea in complex.

Proiectul de case va cuprinde un numar total de 151 vile exclusiv Individuale din care 80% din proprietati sunt deja contractate.

Fiecare cumparator primeste in proprietate cota parte din terenul de sport, zonele verzi, locul de joaca pentru copii, statie de epurare a complexului si piscina exterioara.

Vilele se predau racordate la utilitati: gaze, lumina, apa (ApaNova- Veolia Otopeni), statia de epurare proprie a complexului, cablu tv-internet prin fibra optica de la Rds-Rcs.

Pretul include toate finisajele interioare si exterioare pentru care avem mai multe modele si culori de gresie, faianta, parchet, usi din care va puteti personaliza interiorul casei.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video