Construterm Total - Instalatii sanitare, instalatii termice, incalzire prin pardoseala, Iasi Afisari: 113
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii incalzire (centrale, boilere) Vizitatori: 41
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Nicolae Iorga, Nr. 2A, Iasi, judetul Iasi
-------------------------
Phone: Telefon
  0747151171; 0722556660
-------------------------
Web: Internet
  email: hello@construterm.ro; contact@construterm.ro
  site: construterm.ro

 
Incalzire in pardoseala  
Detalii  video  

Sistemele de incalzire in pardoseala genereaza o caldura contanta in toata casa ta si nu va perturba praful, reducand posibilitatea unor posibile reactii alergice. Mai mult decat atat, pardoselile incalzite reduc nivelurile de zgomot si cantitatea de aer uscat din casa ta. Exista si alte beneficii pentru incalzirea prin pardoseala, inclusiv avantaje financiare, deoarece acestea sunt ieftine la instalare si de obicei nu adaugati mai mult de un sfert la facturile electrice.

Sistemele noastre electrice de incalzire prin pardoseala sunt disponibile pentru o varietate de suprafete de podea, inclusiv gresie, piatra, si lemn de esenta tare. Orice camera din casa poate utiliza sistemele noastre de incalzire, oferind confort oriunde va aflati. In scopul de a oferi clientilor un control deplin asupra incalzirii, sistemele de incalzire in podea ofera o varietate de controlere si accesorii. Termostatele va vor permite sa controlati temperatura si sa programati temperatura, in timp ce multe accesorii diferite pot optimiza in continuare sistemele noastre de incalzire pentru a satisface nevoile specifice ale proiectului.

Oferim de asemenea servicii de proiectare pentru a va asigura ca achitizitionati sistemul de incalzire care indeplineste cel mai bine cerintele dvs. din proiect. In functie de tipul de suprafata, forma si marimea, aspectul unei incaperi, sistemul de incalzire va fi diferit. Cu instalatia de incalzire prin pardoseala, casa dvs. va ramane confortabila in mod constant, in fiecare zi.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video