3D Dental Tineretului-clinica stomatologica-Bucuresti Afisari: 148
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Stomatologie si tehnica dentara Vizitatori: 50
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Tineretului, nr 47, bl 57. sc B, ap 37,sector 4,
-------------------------
Phone: Telefon
  0732060050; 0721000023
-------------------------
Web: Internet
  email: 3ddental.tineretului@gmail.com
  site: www.3d-tineretului.ro

 
Implant dentar  
Detalii  video  

Implant Dentar Rapid la 3D Dental Tineretului

Despre Implantul Dentar

Cea mai buna modalitate din toate punctele de vedere pentru a inlocui dintii pierduti este reprezentata de implanturile dentare. Indiferent de motivele pentru care se pierd dintii, evolutia tehnologica este benefica si in domeniul stomatologiei, in special in acest caz, iar implanturile sunt ideale datorita faptului ca reprezinta o solutie mult mai buna decat variantele traditionale precum protezele sau puntile.

De asemenea, este important ca pacientii sa constientizeze importanta inlocuirii dintilor pierduti, intrucat in caz contrar situatia se agraveaza, fiind produse modificari in alinierea dintilor.

Implantul dentar

Implantul reprezinta o piesa confectionata din diferite materiale, de cele mai multe ori din titan, care are o forma ce poate fi asemanata cu un surub, avand rolul de a inlocui radacina dintelui pierdut. Deasupra acestuia se aplica o coroana sau o punte care sa inlocuiasca unul sau mai multi dinti, in functie de fiecare caz in parte. In plus, procedura are avantajul ca nu este nevoie ca dintii vecini sa fie slefuiti pentru sustinerea protezelor la fel ca in celelalte cazuri.

Mai mult, pacientii se bucura de cele mai bune conditii, intrucat sunt redate toate functiile dintilor naturali, de la cele estetice, pana la cele de functionare.

Care sunt etapele implantarii?

In primul rand trebuie urmat un control la un specialist pentru a fi efectuate mai multe teste si investigatii, cu ajutorul carora se va putea pregati tratamentul in mod corespunzator. Urmeaza pregatirea radacinii pentru a avea loc implantarea, iar materialele se aleg in functie de preferinte, necesitati, dar si de buget.

 

Intreaga procedura se intinde pe o perioada mai lunga de timp, intrucat este nevoie ca dupa implantarea radacinii artificiale, osul maxilarului sa se vindece in urmatoarele luni.

Abia dupa inserare si perioada de vindecare se va aplica si coroana sau puntea dentara care inlocuieste din punct de vedere vizual dintele, urmand a fi necesare si alte teste pentru ca medicii sa se asigure de reusita tratamentului.

Lipsa dintilor aduce probleme            

Pe langa dezavantajele estetice, lipsa unuia sau mai multor dinti aduce mai mult disconfort in viata oricarei persoane, deoarece este afectata masticatia, iar dintii ceilalti incep sa migreze pentru acoperirea spatiului lasat liber.

In plus, dupa o perioada mai lunga de timp osul incepe sa se resoarba, motiv pentru care va fi mult mai dificil sa se efectueze un implant dentar si se impune necesitatea urmarii unei alte proceduri complexe, cea de aditie osoasa care aduce alte costuri ridicate.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video