Decra Bucuresti - Tigla metalica pentru acoperisuri Afisari: 148
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Acoperisuri (montare, comercializare) Vizitatori: 49
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Splaiul Unirii, Nr.315, Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0744373713 ; 0269229995; 0269229995
-------------------------
Web: Internet
  email: georgian.dobre@bmigroup.com; office_ro@bmigroup.com
  site: www.decra.ro

 
Despre Decra  
Detalii  video  

Decra a aparut prima oara in Europa, in 1977, cand compania a introdus pe piata un produs nou, revolutionar: prima invelitoare usoara din lume. Din 1977, s-au instalat in toata Europa peste 56 milioane de metri patrati de tigla metalica cu piatra naturala Decra, adica suficient pentru a acoperi, in medie, 466000 de case obisnuite.

Acest produs revolutionar a combinat rezistenta foarte buna a otelului cu o greutate redusa, oferind urmatoarele beneficii:

  • Manevrare usoara
  • Instalare rapida
  • Durabilitate exceptionala
  • Costuri scazute de intretinere

Modulele Decra sunt constituite dintr-un miez de otel cu galvanizare de calitate, cu o acoperire multistrat pentru protectie si un finisaj de suprafata granular, oferind aparenta tiglelor traditionale din ceramica sau beton combinata cu performante exceptionale.

Tigla metalica Decra este potrivita atat pentru constructii noi cat si pentru proiecte de reabilitare. Montajul se poate realiza atat in domeniul public cat si in cel privat, pentru case, cladiri industriale si comerciale, unitati de invatamant, spitale si clinici, cladiri modulare, hoteluri si pensiuni, cladiri securizate etc. Decra si-a demonstrat durabilitatea si securitatea in orice conditii, de la temperaturile sub zero si vanturile puternice din Norvegia la aerul fierbinte, umed si sarat din Maldive.

Certificari

Decra este prima tigla metalica cu marcaj CE, indicand astfel ca se incadreaza in toate cerintele de securitate stipulate in directivele Uniunii Europene pentru materiale de constructii.

Garantii

Modulele si accesoriile Decra sunt dezvoltate si produse sub standardul ISO 9001. Din 1985 am oferit garantia unica, integrala de 30 de ani pentru intreg sistemul de invelitoare Decra. Afla mai multe despre garantia Decra

Decra este membru al Grupului Icopal

Lider pe piata europeana de constructii de peste 130 de ani, Grupul Icopal este cel mai mare producator al Europei de sisteme de invelitori metalice cu acoperire de piatra naturala. Doua fabrici imense garanteaza continuitatea aprovizionarii. Grupul este de asemenea producator al foliilor anticondens, precum si al sistemului pluvial metalic. Grupul Icopal se mandreste cu o cifra de afaceri de peste 900 milioane de euro si are mai mult de 4000 de angajati. Grupul Icopal, cu sediul central in Danemarca, opereaza la nivel global si detine 32 de fabrici si 84 de birouri in Europa, America de Nord si Asia. Fabrica Decra din Danemarca a fost onorata cu premiul special al Uniunii Europene pentru sanatate si siguranta la locul de munca. 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video