Termopol - Izolatii termice, hidro si fonice cu spuma poliuretanica, Buzau Afisari: 156
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Izolatii termice Vizitatori: 49
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Decebal, Nr. 16, Buzau, judetul Buzau
-------------------------
Phone: Telefon
  0769632433; 0748883999
-------------------------
Web: Internet
  email: office@termopol.ro
  site: www.termopol.ro

 
Izolatia Termopol  
Detalii  video  

Povestea Izolatiei Termopol începe în Spania la mijlocul anilor `90 când fondatorul firmei decide sa diversifice activitatea prestata în domeniul constructiilor prin achizitionarea de utilaje specializate în aplicarea izolatiilor termice prin reactie chimica.

Izolatia Termopol – aplicare spuma poliuretanica rigida pe tavan si grinzi

Acumulând experienta si capital afacerea s-a propagat pe plaiurile natale în anul 2007, cu un început timid si chiar descurajator pe alocuri. Lipsa de comenzi si opacitatea pietei locale la solutii inovatoare în domeniul izolatiilor au determinat un parcurs anevoios si o dezvoltare lenta în primii ani.

Astazi Termopol detine 5 utilaje mobile de izolare cu spuma poliuretanica si poliuree capabile sa livreze servicii de izolare termica, hidro si acustica în toata tara la standarde imbatabile. De la masinile de spumat marca Graco, la materia prima de top de la furnizori de prim rang precum Bayer (Covestro) si pâna la mâna angajatului ce aplica spuma sau poliureea pe suport, totul înseamna orientare spre performanta si calitate.

Izolatia Termopol doreste sa va ofere toate informatiile necesare pentru a lua o decizie corecta. Va invitam sa parcurgeti paginile acestui site pentru a întelege avantajele acestui tip de izolare si de a vedea diferentele dintre multitudinea de tipuri de spuma poliuretanica.

Izolatia Termopol – Izolare termica exterior cladire

Ne-am luat angajamentul de a nu folosi tipurile de spuma poliuretanica cu celula deschisa sau semi-deschisa decât dupa o informare prealabila a beneficiarului despre avantajele sau dezavantajele folosirii lor si doar la cerinta expresa a acestuia.

Având în vedere  forma de utilizare  a poliuretanului pulverizat, dar si pentru a avea garantia si respectiv calitatea unei lucrari corecte, aplicarea lui trebuie facuta numai de catre un specialist în domeniu. Cu o vechime de 14 ani si o experienta de peste 20 ani în domeniul izolatiilor, firma noastra va garanteaza profesionalism si rapiditate în executie, la cea mai bun raport calitate/pret.

Izolatia Termopol – Rapiditate

Datorita duratei de timp redusa (2-3 secunde) în care spuma poliuretanica trece din stare lichida în stare solida lucrarea trebuie executata rapid si cu precizie. Prin expertiza si folosirea utilajelor specifice randamentul nostru este aproximativ 400-500m² pe zi.

Izolatie spuma poliuretanica si poliure – Catedrala Piatra Neamt

Izolatia Termopol – Costuri minime

Între noi si producatorul spumei poliuretanice nu exista distribuitori, angrosisti sau alti intemediari care sa mareasca pretul. Aveti certitudinea ca beneficiati de un produs de înalta calitate la un cost redus si accesibil. În cazul altor materiale, pe langa valoarea de achizitie trebuie sa luati în calcul si costul materialelor adiacente si a manoperei. Oferta Termopol are inclusa în pret toate costurile ce tin de deplasarea la beneficiar, materiale si punerea în lucru.

Izolatia Termopol – Cea mai buna izolatie!

Nu trebuie sa cautati în mai multe locuri ceea ce doriti. Spuma poliuretanica rigida si poliureea se prezinta de multe ori ca  o solutii unice si au un randament deosebit pentru mai multe tipuri de izolatie: termica, acustica si impermeabilizare.Daca adaugam proprietatile de bariera împotriva aerului, de regulator  de umidate si faptul ca nu apar piederi la aplicare veti realiza ca va oferim unul dintre cele mai bune produse de pe piata la momentul actual.

Izolatia Termopol – Oriunde si oricând!

Spuma poliuretanica este transportata în forma lichida concentrata, aceasta marindu-si volumul de 30 de ori la utilizare. Aceasta înseamna ca va putem oferi serviciile noaste oriunde în tara, costurile cu transportul si depozitarea fiind foarte mici. De la lucrari simple precum mansardele la constructiile civile pâna la operatiuni complexe ce necesita alpinism utilitar, lucru în spatii înguste, etc., Termopol nu ezita sa faca tot posibilul pentru a asigura servicii de calitate în siguranta deplina.

Izolatia Termopol – Garantia Lucrarii

Suntem de mult timp pe piata si ne veti gasi si peste multi ani. O lucrare efectuata de Termopol înseamna o garantie concreta si reala a unui lucru bine executat, cu materiale ce sunt special concepute pentru satisfacerea unor nevoi pe termen foarte lung, cu utilaje capabile sa pastreze constanti parametrii reactiilor chimice, cu personal calificat si experimentat în aplicarea spumei poliurenice sau a poliureei.

Izolatia Termopol – Consultanta gratuita

În cazul în care aveti întrebari sau nelamuriri despre izolarea cu spuma poliuretanica nu ezitati sa ne contactati la 0766/521.671.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video