MCT Mesterii Casei Tale Bucuresti - Reparatii instalatii electrice, termice si sanitare Afisari: 144
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii si decoratiuni interioare Vizitatori: 52
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Piata Unirii, , Bucuresrti
-------------------------
Phone: Telefon
  0744688886
-------------------------
Web: Internet
  email: office@mesteriicaseitale.ro
  site: www.mesteriicaseitale.ro

 
Instalatii electrice  
Detalii  video  

Instalatii electrice-Indiferent ca este de vorba de simple reparatii, sau de instalatii electrice complete, echipa MCT va sta la dispozitie.

   Cu o experienta atat in domeniul civil cat si in cel industrial , societatea noastra are capacitatea de a oferi o gama completa de servicii in domeniul instalatiilor electrice.

     Pentru executarea unei instalatii electrice la o casa la rosu , pretul este negociabil si poate scade sau creste in functie de spatiul de locuit, volumul de munca, amplasament, cerinte ale beneficiarului etc .Daca va construiti o casa, aveti in vedere faptul ca instalatia electrica o faceti pentru foarte mult timp si ea trebuie realizata astfel incat sa va ofere tot confortul si siguranta de care aveti nevoie acum sau in viitor.

    Experienta profesionistilor nostri autorizati ne recomanda pentru executarea la cele mai inalte standarde a lucrarilor de instalatii electrice, indiferent daca este vorba de apartamente, case, vile, spatii de birouri, comerciale sau industriale.

Electricienii nostri le-au vazut si le-au facut pe toate, tocmai de aceea nu exista situatie sau problema din domeniu careia sa nu-i gaseasca o solutie eficienta din punct de vedere tehnic, estetic si financiar.

 

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video