MCT Mesterii Casei Tale Bucuresti - Reparatii instalatii electrice, termice si sanitare Afisari: 144
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii si decoratiuni interioare Vizitatori: 52
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Piata Unirii, , Bucuresrti
-------------------------
Phone: Telefon
  0744688886
-------------------------
Web: Internet
  email: office@mesteriicaseitale.ro
  site: www.mesteriicaseitale.ro

 
Finisaje rigips  
Detalii  video  

Finisaje rigips- Fie ca este vorba de spatii de locuit, comerciale, birouri sau industriale, rigipsul poate reprezenta o solutie practica, durabila, rapida si economica. In acest sens specialistii echipei MCT va stau la dispozitie pentru consultanta in domeniu si pentru executarea lucrarilor dorite la cele mai inalte standarde.

De ce  finisaje rigips? Simplu. Pentru ca economiseste costuri si timp pentru dumneavoastra, pentru ca, impreuna cu vata minerala, este un foarte bun termoizolant si izolant fonic, pentru ca este rezistent putand sustine diverse decoratiuni si obiecte in perfecta siguranta. In functie de tip si de greutate, sunt puse la dispozitie carlige si dibluri de diferite forme.

Sarcinile mari pot fi fixate durabil prin masuri constructive simple.

 

Pe langa toate aceste avantaje conferite de utilizarea rigipsului in lucrarile de amenajari interioare, in opinia MCT, cel mai important beneficiu tine de usurinta cu care acesta poate fi modelat.

De aici deriva un efect de ordin estetic, si anume, posibilitatea de a pune in aplicare idei cat se poate de originale, oferindu-va astfel posibilitatea de a obtine un spatiu inedit, elegant si durabil.

Echipa de profesionisti MCT are o vasta experienta in executarea lucrarilor din rigips, venind in sprijinul ideilor clientilor, cu seriozitate si profesionalism, reusind astfel sa realizeze lucrari de amenajari interioare deosebite, transformand spatii anoste in ambiente placute ochilor.

Ne puteti gasi si pe www.mesteriicaseitale.com

Asiguram  interventii in cele 6 sectoare din Bucuresti si Ilfov:

– Sector 1( Zona Aviatorilor , Aviatiei, Baneasa,Bucuresti Noi,Damaroaia,Domenii,Dorobanti,Gara de Nord,Grivita,Victoriei,Floreasca,Pajura,Pipera,Primaverii,P-ta Romana )

– Sector 2 (Zona Andronache,Baicului, Colentina, Iancului ,Tei ,Floreasca, Stefan cel Mare, Obor,Pantelimon,Vatra Luminoasa,Mihai Bravu,Pipera,Electronicii,Ion Creanga)

– Sector 3 (Zona Balta Alba, Brancusi,Centrul Civic,Lipscani,Muncii,Dristor, Titan , Mihai Bravu , Vitan , Unirii , Salajan )

– Sector 4 (Zona  Berceni,Oltenitei , Brancoveanu , Aparatorii Patriei , Giurgiului , Tineretului,Vacaresti)

– Sector 5 (Zona Rahova , Sebastian , Cotroceni, Ferentari, Dealul Spirii,13 Septembrie )

Sector 6 (Zona Drumul Taberei, Militari , Ghencea,Crangasi,Giulesti)

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video