Price Service Quality, Bucuresti - Montaj si reparatii centrale termice, gaze Afisari: 103
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii incalzire (centrale, boilere) Vizitatori: 39
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Hasmas, nr. 30, Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0742650033; 0212402008
-------------------------
Web: Internet
  email: office@urgent-service.ro; office@proclimagroup.ro
  site: www.urgent-service.ro

 
Servicii instalatii termice  
Detalii  video  

Servicii profesionale, autorizate ISCIR, de instalare si vanzare centrale, radiatoare, materiale. Solutii la cheie, de la A la Z, fara bataie de cap si alergatura inutila. Preturi accesibile, consultanta gratuita! Pro Clima Group SRL desfasoara activitati de montaj instalatii termice in Bucuresti si judetul Ilfov. Lucrari de instalare centrala murala si instalare radiator din otel la preturi avantajose. Garantie si calitate superioara pentru toate lucrarile de montaj instalatii termice !

INSTALARE CENTRALA TERMICALucrari de instalare centrale termice in Bucuresti-Ilfov : instalare centrala murala la un pret avantajos efectuata de firma autorizata ISCIR. Pretul este valabil pentru centrale murale conventionale montate intr-o lucrare complexa (inclusiv instalare radiatoare). In cazul montarii unei centrale in condensare pretul creste din cauza manoperei de racordare a traseului de condens la un punct de scurgere.

MONTAJ PUNCT CONSUM APA CALDAReprezinta manopera de racordare a traseului de apa calda la baie si la bucatarie.

INSTALARE RADIATORLucrari de montaj instalatii de incalzire in Bucuresti si Ilfov : preturi avantajoase si calitate garantata pentru orice lucrare de montaj

Verificare/ revizie periodica centrala termicaAutorizat ISCIR, obligatoriu periodic (la 2 ani).Legal, rapid si sigur!

Reparatii/ service centrale termiceProbleme cu centrala termica?Asiguram service post-garantie pentru orice model de centrala termica, in Bucuresti si Ilfov.Apelati acum – rapid si sigur!

Informatii utile INSTALATII TERMICEEtape in vederea realizarii unei instalatii termiceIn vederea realizarii unei instalatii termice, este necesara parcurgerea urmatoarelor etape :

1. Stabilirea puterii centralei termice instalate2. Stabilirea tipului de combustibil/sursei de energie pentru centrale termice : gaze naturale, GPL, combustibil lichid, combustibil solid, curent electric.3. Realizarea instalatiei de alimentare cu energie pentru centralele termice pe gaz sau alimentate electric. Instalatiile se executa de firme autorizate ANRE sau ISCIR, conform legii.4. Alegerea solutiei cu privire la instalatii de incalzire: conventionala (radiatoare), incalzire in pardoseala, etc.5. Alegerea modalitatii de preparare a apei calde menajere : instant, cu acumulare (boiler).6. Se alege centrala termica in conformitate cu optiunile exprimate anterior.7. Alegrea tipului de materiale folosite: cupru, PPR, PEX etc8. Alegerea tipului de radiatoare si dimensionarea acestora, in cazul in care s-a optat pentru un sistem de incalzire conventional: radiatoare din otel sau din aluminiu.9. Alegerea firmei prestatoare in vederea realizarii instalatiei termice. In cazul in care a fost aleasa o centrala termica pe gaz, agentul economic trebuie sa fie firma autorizata ISCIR pentru montaj.10. Intocmirea devizului de materiale si manopera pentru instalatii.11. Se achizitioneaza centrala termica, materialele si radiatoarele.12. Realizare sistem de incalzire (instalare centrala termica) cu societatea specializata in executie instalatii de incalzire.13. Efectuarea receptiei instalatiei – proba la rece.14. Pentru centralele termice pe gaze este necesara receptia consumatorului cu un reprezentant al societatii de distributie gaze si cu o firma de instalatii autorizata ANRE.15. Efectuarea punerii in functiune (proba la cald), autorizarea functionarii si acordarea garantiei de catre un agent economic autorizat ISCIR si agreat de catre firma producatoare/distribuitoare in vederea asigurarii garantiei si intretinerii centralei.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video