InstalatorUrgent.ro - Proiectare, executie si reparatii instalatii termice, Bucuresti Afisari: 130
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii incalzire (centrale, boilere) Vizitatori: 35
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Aleea Suraia, Nr.7, Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0732929973; 0745179728; 0766010283
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.instalatorurgent.ro

 
Cum gasesti un instalator bun?  
Detalii  video

Cu siguranta v-ati confruntat la un moment dat cu o problema la instalatiile din casa. Fie un robinet care picura, o teava fisurata, un calorifer defect, aceste probleme pot fi extrem de neplacute. Daca mai e si perioada concediilor, parca e si mai rau – nimeni nu vrea sa piarda zilele libere în cautarea unui instalator bun. Cel pe care îl stii e plecat, cel pe care îl recomanda vecinul e prea ocupat, primul pe care îl suni de la rubrica de anunturi nu raspunde, si tot asa. Gasesti unul într-un final care ba nu vine la ora promisa, ba nu are tot ce îi trebuie sau îti cere un tarif de zece ori mai mare decât te asteptai. Iar la final, ramâi cu o lucrare de mântuiala, despre care parca poti fi sigur ca nu va tine. Dar dupa tot efortul pentru a gasi acel instalator, decizi sa te bucuri ca pe moment problema pare rezolvata si sa speri ca nu va reapare în curând.

Cum ar fi însa sa gasesti un instalator bun din prima, care sa fie punctual, pregatit pentru a rezolva problema si sa execute perfect lucrarea? Noi promitem sa oferim exact asta. Avem o vasta experienta în instalatii si promitem sa rezolvam orice problema aveti, de la instalatii sanitare la instalare de gaze naturale, montaj sisteme de incalzire, panouri solare. Practic avem calificarea si experienta a oricarei lucrari ce poate fi atribuita unui instalator. În plus, vom fi mereu transparenti si corecti în ceea ce priveste preturile si oferim garantie pentru lucrarile efectuate. Nu promitem ca avem cel mai mic pret de pe piata, doar ca sa atragem clientii, ci ne asiguram ca la final lucrarea sa fie bine facuta si sa reziste în timp.

www.instalatorurgent.ro si-a creat un nume de-a lungul anilor efectuând sute de interventii în Bucuresti si zonele limitrofe. Suntem constienti ca nu putem avea un feedback 100% pozitiv însa întotdeauna am cautat sa multumim toti clientii care ne-au solicitat. Însa acest lucru ne motiveaza si ne determina sa devenim si mai buni cu fiecare lucrare efectuata.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video